Kapcsolat

Mi azért vagyunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek ha hatásos marketing termékkel akarod a címben megfogalmazott célokat elérni! A nyomdai úton előállított marketing eszközök kivitelezesének specialistái vagyunk immáron több mint 25 éve.Printmarketing termékeinkkel már szinte mindenki találkozhatott az utak mentén, buszmegállóban, az épületek falain illetve áruházak belső dekorációit látva.

Képesek vagyunk a kampányok szinte teljes print anyagainak kivitelezésére méret, példányszám és alapanyag kötöttségek nélkül papírra, öntapadókra, kartonokra, fémre, fára, műanyagokra, amely így az üzenet, a design és a kivitelezés tökéletes összhangját testesíti meg.

Komplex szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek a printmarketing termékek tervezési, kivitelezési munkálataiban valamint szükség esetén az országos kihelyezésben.

Tekintsd meg weboldalunkat, hogy tájékozódjon termékeinkről, kérdéseiddel keresd kollégáinkat a printing@printing.hu e-mail címen illetve a 061-278-3090-es vagy a 061-278-4050-es telefonszámon.

kepzaszloval-200x200-1
Horváth Mihály Dávid
Termelési igazgató
barbara-200x200-2
Horváth Barbara
Produkciós igazgató
fullsizerender-200x200-1
Lajosfalvi Lívia
Produkciós manager
plakat_horvathne_dobos_noemi-200x200-1
Horváthné Dobos Noémi
Pénzügyi igazgató

Kérj ajánlatot online!

1211 Budapest, Duna lejáró 4-10.
printing@printing.hu

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!

E-mailTelefon