Plakát

Kerülj fel a térképre digitális vagy ofszet nyomtatással készült, minőségi kivitelezésű plakátjaink segítségével!

Szórakoztasd a várakozókat, ébreszd fel az autósok figyelmét, mondd el, mi az üzeneted, és engedd, hogy az emberek rád találjanak! Kiváló minőségű hagyományos és city light plakátok, teljes körű kivitelezés és kirobbanóan élénk, életteli színek a Regiszter Nyomdánál.

Széles anyagválaszték, kül- és beltéri kínálat, otthoni, irodai, rendelői vagy utcai elhelyezésű plakátok többféle méretben, akár már egyetlen példányban is!

Kérd meg szerelmed kezét az elsőrandis buszmegállóban, hívd fel potenciális vevőid figyelmét a termékedre vagy szolgáltatásodra, kínálj megoldásokat és gondolkoztass el!

KÉRJ EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Kérj ajánlatot online!

PLAKÁTNYOMTATÁS, PLAKÁT KÉSZÍTÉS BUDAPEST

Plakát készítés digitális vagy ofszet nyomtatással bármekkora méretben és példányszámban kérhető. A plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, ünnepi akciókra valamint rendezvények népszerűsítésére.

Plakát és poszter készítése gyors határidővel, kedvező nyomdai árakkal.

A klasszikus plakát hatásos és látványos promóciós és reklámeszköz boltbelsőkben, kiállításokon, orvosi rendelőkben, bemutatótermekben valamint iroda és lakásdísz egyaránt.

Plakátnyomda

A plakátok előállítása nyomdánk hagyományosan legfontosabb terméke. Sokféle anyagra, kül- és bel-térre egyaránt nyomtatunk plakátokat: óriásplakát, világító plakát, papír és öntapadó plakát, de a fotóposzter, fotótapéta is ide tartozik.

A citylight plakát jellemző tulajdonsága, hogy belső megvilágításának köszönhetően éjjel is látható. A citylight plakát éjjel-nappal dolgozik angolosan never sleep!

A látványos éjjel-nappali hirdetés elsősorban a gyalogosok illetve tömegközlekedési eszközöket használók számára jó figyelemfelkeltő reklámozási lehetőség.

E-mailTelefon