Rólunk

Felgyorsult, reklámokkal telített világunkban rengeteg információ ér bennünket nap, mint nap. Mégis, a kézzelfogható termékek iránti igény nem csökken – a nyomdatermékek továbbra is a vállalkozások alapvető eszközei.

Ez természetesen nem véletlen. Egy jól tervezett és kivitelezett reklám, megalapozza az ismertséget, kiemeli az előnyöket, értéket közvetít, segíti a cég termékeinek eladását, így a cég fenntarthatóságát is a nagy piaci versenyben.

Szerencsés vagyok, mert bár részemről már nem veszek részt a napi szintű gyakorlati kérdésekben, gyerekeim, Barbara és Mihály legalább akkora lelkesedéssel, tehetséges kollégák irányításával, csapatmunkaként viszik tovább ezt az általam alapított, több, mint 30 éves szakmai múltra visszatekintő céget.

A kezdetek óta persze nemcsak a létszám nőtt. Teljes körű offset- és digitális nyomdai szolgáltatásaink, saját, innovatív eszközparkunk bővítése, precíz kivitelezésünk és újdonságokra nyitott, ügyfélközpontú szemléletünk mind a hosszútávú együttműködést szolgálják. Kisebb munkáktól – szórólap, doboz, plakát, brossúra, étlap, meghívó, matrica – a nagyobbakig – teljes reklám- és marketinganyag, óriásplakát, molino, citilight, épületháló, autódekor, exkluzív tapéta – minden igényt kielégítünk.

Büszke vagyok rá, hogy ez alatt a több, mint három évtized alatt, a Nyomda neve egybeforrt a minőségi és innovatív nyomdai megoldások fogalmával.

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon