Egyedi tapéta, fotóposzter ajtó poszter

Az otthonunk szépítése, a nyugodt, kellemes hangulat kialakítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha saját ötlet és terv vezérel. Pláne, ha mi kivitelezzük is! Persze a bútorokat is átrendezhetjük, de hidd el, posztertapétával hangsúlyosabb átalakulás is elérhető viszonylag költséghatékonyan, némi átgondoltsággal.

A tapétának emellett még számos előnye van – lássuk most ezeket:

Rögtön két legyet ütünk egy csapásra, hiszen két cél is megvalósul – felújítás és lakberendezés.

Tisztább és egyszerűbb művelet, mint a falfestés, szebb a struktúra, gazdagabb a dizájn.

Merészebbre vágysz? Érdekes mintákat, több színt szeretsz? Nem születtél Van Gogh-nak vagy Frida Kahlonak? Ez a te felületed! Geometrikus, absztrakt, indusztriális, márvány, vagy természet ihlette – választhatsz bármit, ami csak megtetszik!

Egyedi, hangulatos felületet kapsz, nem lesz olyan átlagos, mint az egyszínű falak. Mivel nagy felületeket fed, a változás is azonnal szembetűnő!

Az öntapadós tapétázás által az egész tér hangulata dominánsan megváltozik. Itt te választod meg a fókuszt!

Változatos forma mellé változatos anyag! Ha rutinos vagy a tapétafelrakásában, és 1-3 évenként cseréled, a papír mellett dönts. Amennyiben inkább strapabíró, tisztítható darabban gondolkodsz, a népszerű vlies tapéta a legmegfelelőbb számodra.

Az ördög a részletekben lakozik. Nézd meg a gyártót, az anyagot, a mintát és a technológiát is! Minden apróság fontos lehet, hogy azt kapd eredményképp, ami számodra a legjobb!

Kérdéseidre szívesen válaszolunk, de választani neked kell! Az sem könnyű! Kellemes nézelődést, tervezést kívánunk!

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon