Vászonkép készítés

Vászonkép készítés Budapest egyik legnagyobb nyomdájában.

A vászonfotó irodaházak, üzletek, éttermek, szállodák egyedi és szép dekorációja.

A saját fotó alapján készült vakrámás vászonkép mára a lakások kedvelt dekorációja lett. Ez a kiváló minőségű művészi vászon fotóiddal a digitális állományból kiszabadulva a falon új életre kel és csodásan díszíti a lakást, irodát, kávézót, valamint egy klub, vendéglátóhely falait. A vakrámás vászonkép bárhol megállja a helyét, jelentősen formálja, alakítja a belső tér hangulatát.

Vászonfotó rendelés előtt

A kiválasztott kép legyen nagy, legalább 100-150 dpi felbontású. Lehetőleg minél jobb minőségűre állítsd a gépet exponálás előtt. Ne feledd, hogy egy 30×40 cm-es nagyítású vászonképhez legalább : 1200×1600 pixel képméret kell.

Vászonkép papírképből is készíthető, ebben az esetben be kell szkennelni a fotót. Itt is a minél jobb minőség, minél nagyobb felbontás a lényeg, így lesz szép a végeredmény. Éppen ezért tartsd szem előtt, hogy kicsinyíteni mindig lehet egy képen, nagyítani minőségveszteség nélkül utólag szinte lehetetlen.

Vászonkép rendelés

Nagy mennyiségben gyártjuk ezeket a vakrámás képeket szállodáknak, de civil megrendelőinknek húsvéti, karácsonyi vagy más családi, esküvői, születésnapi ajándékként.

Vászonkép nyomda Budapest

A feszített vászonkép mérete akkora, amakkorát szeretnél, a tenyérnyitől az embernagyságú méretig. A vakrámás kép egyszerűen felrakható, kis súlyú népszerű faldekoráció.

Lehet egy darabból de mint az a referencia képeinken is látható lehet több paneles azaz több részből álló kompozíció is! lehet 5 részes, 4 részes 3 részes, álló, vagy fekvő formátumú, illetve ezek kombinációjával egész vászonkép falat is megálmodhatsz.

A sarki vászonkép szalon helyett válaszd az ország egyik legjobb gépparkjával rendelkező reklámnyomdáját. Segítünk, hogy gyors határidővel a legszebb nyomatot kaphasd, amire sok évig örömmel nézhetsz.

Vászonkép árak, rendelés részletei miatt keresd ügyfélszolgálatunkat:

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon