Vászonkép készítés

VÁSZONKÉPNYOMTATÁS EGYÉNI ÜGYFELEKNEK

Rengeteg kép készül a gyerekekről, mégsem hívatod őket elő soha? Készíttess vászonképet tetszőleges méretben a család legcukibb tagjairól és nagy pillanatairól élethű kivitelben, akár már ma!

Nincs szívhez szólóbb ajándék a nagyinak vagy az óvó néniknek, mint a személyre szabott kedveskedés. Mi örömmel segítünk, hogy a gyermekeidről, családodról készült fotókból vagy a csemeték alkotásaiból megvalósuljon az örök életű meglepetés!

Szeretnéd otthonodat családi fotókkal vagy egyedi reprodukciókkal díszíteni? Velünk nincs előtted akadály! Festmények, fotóprintek és más művészeti alkotások akár többpaneles, élethű reprodukciója kedvező áron a Regiszter Nyomda Budapest kínálatában!

Tudnivalók vászonképnyomtatáshoz

Egy egész irodaházat, hotelt vagy céghálózatot kell kidekorálnod a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron és kiváló minőségben? Minket nem tudsz meglepni!

Elégedett ügyfeleink között szállodahálózatok, szálláshelyek, multinacionális cégek és hazai kisvállalkozások bizonyítják, hogy nekünk a mennyiség nem okoz gondot, mi minden körülmények között tartjuk a határidőket!

Készíttesd el könnyen felhelyezhető, kis súlyú és erős fénnyel szemben is ellenálló, színtartó vászonképeidet nálunk – akár óriás méretben is!

Gyors kivitelezés, élethű hatás és tetszőleges darabszám, Regiszter Nyomda Budapest.

VÁSZONKÉPNYOMTATÁS CÉGEKNEK ÉS KÖZÜLETEKNEK

Számunkra a minőség az első, ezért kizárólag olyan képekből készítünk printeket, melyekből valóban esztétikus dekoráció válhat. Arra kérünk, vászonképrendelés esetén tarts be néhány egyszerű szabályt. Így szavatoljuk azt a minőséget, amelyet megérdemelsz.

  1. Ha a vászonképhez saját fotót választasz, minden esetben ügyelned kell arra, hogy a fotó megfelelő minőségű és felbontású – azaz minimum 100-150 dpi – legyen. Erre már az exponálást megelőzően érdemes figyelned!
  2. Ha a vászonképet az internetről töltöd le, tudnod kell, hogy ez a tevékenység egyes esetekben jogdíjakat vonhat maga után. Emellett az is lényeges, hogy a képméret megfelelő legyen, mely egy 30×40 cm-es kész vászonkép esetében pl. 1200×1600 pixel.
  3. Ha papírképből szeretnél vászonképet készíttetni, akkor arra kell törekedned, hogy szkennelés során a lehető legjobb minőségű képet készítsd el!

Előfordulhat, hogy hiába sikerült jól egy fotó a mobilodon, nagyításra, nyomtatásra a kép nem alkalmas.

Általános érvényű szabály a vászonképrendelésnél, hogy mindig a lehető legjobb képfelbontással dolgozz, hiszen nem megfelelő képminőség esetén a nagyítással romlik a minőség is.

Kérj ajánlatot online!

Vászonkép készítés Budapest egyik legnagyobb nyomdájában.

A vászonfotó irodaházak, üzletek, éttermek, szállodák egyedi és szép dekorációja.

A saját fotó alapján készült vakrámás vászonkép mára a lakások kedvelt dekorációja lett. Ez a kiváló minőségű művészi vászon fotóiddal a digitális állományból kiszabadulva a falon új életre kel és csodásan díszíti a lakást, irodát, kávézót, valamint egy klub, vendéglátóhely falait. A vakrámás vászonkép bárhol megállja a helyét, jelentősen formálja, alakítja a belső tér hangulatát.

Vászonfotó rendelés előtt

A kiválasztott kép legyen nagy, legalább 100-150 dpi felbontású. Lehetőleg minél jobb minőségűre állítsd a gépet exponálás előtt. Ne feledd, hogy egy 30×40 cm-es nagyítású vászonképhez legalább : 1200×1600 pixel képméret kell.

Vászonkép papírképből is készíthető, ebben az esetben be kell szkennelni a fotót. Itt is a minél jobb minőség, minél nagyobb felbontás a lényeg, így lesz szép a végeredmény. Éppen ezért tartsd szem előtt, hogy kicsinyíteni mindig lehet egy képen, nagyítani minőségveszteség nélkül utólag szinte lehetetlen.

Vászonkép rendelés

Nagy mennyiségben gyártjuk ezeket a vakrámás képeket szállodáknak, de civil megrendelőinknek húsvéti, karácsonyi vagy más családi, esküvői, születésnapi ajándékként.

Vászonkép nyomda Budapest

A feszített vászonkép mérete akkora, amakkorát szeretnél, a tenyérnyitől az embernagyságú méretig. A vakrámás kép egyszerűen felrakható, kis súlyú népszerű faldekoráció.

Lehet egy darabból de mint az a referencia képeinken is látható lehet több paneles azaz több részből álló kompozíció is! lehet 5 részes, 4 részes 3 részes, álló, vagy fekvő formátumú, illetve ezek kombinációjával egész vászonkép falat is megálmodhatsz.

A sarki vászonkép szalon helyett válaszd az ország egyik legjobb gépparkjával rendelkező reklámnyomdáját. Segítünk, hogy gyors határidővel a legszebb nyomatot kaphasd, amire sok évig örömmel nézhetsz.

Vászonkép árak, rendelés részletei miatt keresd ügyfélszolgálatunkat:

E-mailTelefon