Szórólap 

Olyan szórólapot szeretnél, ami nem végzi rögtön a kukában?! Válassz kreatív, tartós és szemrevaló megoldásokat, melyek napjaink ingergazdag közegében is eljutnak fogyasztóidhoz és vásárlóidhoz!

Készíttess szórólapot A4, A5, A6, illetve egyedi vágással bármely tetszőleges méretben, akár sajátos stancolással Budapest egyik legnagyobb nyomdájával. 30 éves tapasztalat és kiterjed klientúránk bizonyítja, hogy értjük a dolgunkat!

Prospektusok és brossúrák esetén hajtott, harmonikahajtott vagy lapozható kivitel, illetve többféle kötési mód (irkafűzés, spirálozott, ragasztott) segíti elő, hogy valóban elképzeléseidnek megfelelő szóróanyagok készülhessenek.

Dobd fel a megjelenésedet, és felejtsd el az átlagot! A Regiszter Nyomda szívügye a minőségi megjelenés, így kirobbanóan valósághű, élénk és telt színekkel, formalakkozással vagy fóliázással, és változatos, igényeidnek megfelelő papírminőséggel állunk rendelkezésedre.

Rendelj a Regiszter Nyomdától, és biztos lehetsz abban, hogy a legjobbat kapod. Ne érd be kevesebbel, mi sem tesszük!

Gyönyörű szórólapok kedvező áron

Szórólap nyomtatás, prospektus, brossúra, katalógus, flyer

A szórólap készítés soha nem fog kimenni a divatból, hiszen hatásos marketingeszköz. Az egyik legnagyobb szórólap nyomda vagyunk a hazai piacon. Ha megbízható, jó minőségű, olcsó és gyors kivitelezést szeretne, érdemes tőlünk árajánlatot kérni.

A szórólap nyomtatás kis példányszámban digitális nyomda, nagy példányszámban ofszet nyomda üzemünkben történik. 

Szórólap méretek:

a/3, a/4, a/5, a/6, illetve egyedi vágással bármekkora lehet, vagy stancolással bármilyen formájú, alakú reklámeszköz készítés lehetséges. Ha lapozható, akkor prospektus, katalógus, vagy brossúra a neve.

A szórólap, vagy prospektus lehet simán hajtott, harmonika hajtott, lyukasztott.

Kötésben lehet irkafűzéses, spirálozott, ragasztott – szinte nem tud olyan típusú nyomdaterméket kérni, amit ne csinálnánk meg gyönyörűen.

Szeretné, ha az Ön cégének szórólapja már első ránézésre kiemelkedne a szürke többségből?  – Kérjen a színes nyomtatáson felül formalakkozást, (amikor csak egyes részek, pl a termék, vagy a logó csillog), vagy fóliázást, ami megerősíti, minőségibbé teszi a fogását. Épp ettől emelkedik majd ki, hiszen ez nem mindig szokványos!

Szórólap készítés Budapest egyik legnagyobb nyomdájától

Szórólap, flyer, prospektus, katalógus rendelés szerepel a marketing tervében?  A bolti dekorációkon felül juttassa el képeit, üzenetét, reklám ötleteit a lehető legtöbb érdeklődőhöz. Mi gyönyörű, élénk színeket, minőségi papírt, valamint olyan, komplex nyomdai megoldásokat kínálunk, amelyekkel tökéletesen megvalósíthatjuk reklámötleteit, átadhatjuk B2C, vagy B2B marketing üzeneteit. Legyen szó akár a exkluzív, vagy akár az olcsó szórólap ötletektől, kérje ki tanácsunkat, hogy jót kapjon a legjobb áron! A lényeg, hogy hatásos legyen.

E-mailTelefon