Szórólap 

Szórólap nyomtatás, prospektus, brossúra, katalógus, flyer

A szórólap készítés soha nem fog kimenni a divatból, hiszen hatásos marketingeszköz. Az egyik legnagyobb szórólap nyomda vagyunk a hazai piacon. Ha megbízható, jó minőségű, olcsó és gyors kivitelezést szeretne, érdemes tőlünk árajánlatot kérni.

A szórólap nyomtatás kis példányszámban digitális nyomda, nagy példányszámban ofszet nyomda üzemünkben történik. 

Szórólap méretek:

a/3, a/4, a/5, a/6, illetve egyedi vágással bármekkora lehet, vagy stancolással bármilyen formájú, alakú reklámeszköz készítés lehetséges. Ha lapozható, akkor prospektus, katalógus, vagy brossúra a neve.

A szórólap, vagy prospektus lehet simán hajtott, harmonika hajtott, lyukasztott.

Kötésben lehet irkafűzéses, spirálozott, ragasztott – szinte nem tud olyan típusú nyomdaterméket kérni, amit ne csinálnánk meg gyönyörűen.

Szeretné, ha az Ön cégének szórólapja már első ránézésre kiemelkedne a szürke többségből?  – Kérjen a színes nyomtatáson felül formalakkozást, (amikor csak egyes részek, pl a termék, vagy a logó csillog), vagy fóliázást, ami megerősíti, minőségibbé teszi a fogását. Épp ettől emelkedik majd ki, hiszen ez nem mindig szokványos!

Szórólap készítés Budapest egyik legnagyobb nyomdájától

Szórólap, flyer, prospektus, katalógus rendelés szerepel a marketing tervében?  Mi gyönyörű, élénk színeket, minőségi papírt, valamint olyan, komplex nyomdai megoldásokat kínálunk, amelyekkel tökéletesen megvalósíthatjuk reklámötleteit. Legyen szó akár a exkluzív, vagy akár az olcsó szórólap ötletektől, kérje ki tanácsunkat, hogy jót kapjon a legjobb áron! A lényeg, hogy hatásos legyen.

Gyönyörű szórólapok kedvező áron

E-mailTelefon