Önzáró doboz

Az önzáró dobozok a leggyakrabban használatos egyszerű csomagoló dobozok. Könnyen kezelhetők lapra szerelve kis helyen tárolható, csak közvetlenül felhasználás előtt kell összeállítani. Az alapanyag megválasztásától függően erős, akár ipari felhasználásra is alkalmazható, nehéz fémalkatrészek csomagolására. Használják a kozmetikai iparban, a fém iparban alkatrész tárolásra és szállításra, postai küldeményekhez, promóciós-, élelmiszer és édesipari-, elektronikai- termékek csomagolására, díszdobozként, de új lehetőségként az online kereskedelemben.

Az önzáró dobozok alapanyaga lehet karton vagy mikrohullámú karton. A kartonra ofszet vagy digitális nyomtatással visszük fel a mintát míg a hullámkartonra direktben digitális technológiával nyomtatunk vagy ofszettechnologiával egy vékony papírra nyomtatunk és ezt kasírozással visszük fel a hullámkarton hordozóra. A változatos formai megoldások kialakítását a példányszám függvényében analóg és digitális kontúrvágó, azaz stancoló gépeinkkel végezzük, a prémium minőséget kollégáink lelkiismeretes munkája garantálja.

Kivitelek

A legolcsóbb –minta nélküli– megoldás, ha a fehér vagy nátronbarna hullámkartont vagy más alapanyagokat egyszerű kivágással, azaz stancolással a minta kiterített rajzára körbevágjuk, majd a terméket lapra szerelve vagy összeállítva szállítjuk. Termékjelző öntapadós matricával ellátható.

Ötletláda - zárható doboz

Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű színvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasírozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.

Nagy példányszám illetve kis terhelés esetén ez a termék hagyományos ofszet karton alapanyagra, ofszet nyomtatási technológiával készül. Ebben az esetben lehetőség van külünböző felületkezelési megoldásokra, mint a formalakkozás, UV lakkozás, fóliázás, laminálás, dombornyomtatás, ami emeli a termék presztízsét.

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon