Papírtáska

Látványos és praktikus valódi reklámhordozó ügyfeleid, vásárlóid és partnereid kezébe minőségi, környezetbarát kivitelben, tetszőleges méretben?

Adj küldetést papírtáskáinknak! Logó, fotók, szöveges üzenetek, matt, fényes, vagy akár aranyozott felületek, zsinór- vagy szaténszalagos füllel – rendezvényekre is! Lepd meg vendégeidet, ajándékozd meg látogatóidat, vagy készíttess arculatodhoz illő papírtáskákat tetszőleges számban.

50 különféle stancformából álló katalógussal segítjük elő, hogy valóban az igényeidnek megfelelő, csak cégedre jellemző, egyedi megoldások szülessenek.

Papírtáska-rendelés Budapest: A legfontosabb tudnivalók

  • Reklámtáska rendeléséhez minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.
  • Az árajánlat a papírtáskák formájából, méretéből, számából, a hajtogatás módjából, a papír típusából és felületéből, valamint a nyomdatechnikai sajátosságokból áll össze.
  • Ha nem tudsz választani, segítünk a döntésben! Ehhez nem kell mást tenned, mint e-mailben megírni elképzeléseidet, ez alapján felhívjuk figyelmedet a számodra ideális opciókra.

Rendezvényt szervezel? Válassz minket a teljes nyomdaipari koordinációra, és rendelj a papírtáskák mellé szórólapokat és egyéb szóróanyagokat, reklámhordozókat, molinókat és más marketingelemeket kedvező áron, csomagajánlatban!

Kérj ajánlatot online!

Zsinórfüles papírtáska, reklámtáska, papír reklámzacskó

A ma olyannyira divatos zsinórfüles papírtáskák ünnepi ajándékozások, rendezvények, promóciók nélkülözhetetlen kellékei. Nyomtatásuk lehet szimplán logózott, fényképes, egyszínű, de akár aranyozott is, amilyet csak szeretnél.

Egyedi papírtáskák változatos felhasználásra

Felhasználás szerint lehet italos, boros táska, egyedi logózott ajándéktáska, bolti reklámtáska, brand reklám, konferencia és rendezvény szórólapokat tartó elegáns kivitelű szatyor is. Bárhogy is nevezed, élmény lesz kézbevenni.

Papírtáska gyártás nagy méretválasztékban

A magas minőségű környezetbarát papír reklámtáska üzleti körökben környezettudatosságot sugall, ezáltal rendkívül vonzó marketing eszköz.

A különböző színű zsinórfülek mindenképpen a designhoz alkalmazkodnak. Esküvőkre valamint más különleges rendezvényekre szaténszalagos füllel is készülhet.

reklámtáska méretek, tervezési segítség

Papírtáska gyártást sokféle méretben vállalunk, rendelkezünk közel 50 különböző méretű kivágó azaz stancforma katalógussal amit a tervező grafikusnak –megrendelés esetén– PDF formátumban elküldünk, ezzel is segítve a munkád.

Éppen ezért nézd meg rajzunkat, majd az ajánlat kérésbe kérjük írd be az általad kigondolt méreteket és a papírtáska hajtogatás módját. A standard reklámtáskákon felül lehetőség van arra is, hogy egyedi tervezésű, egyedi formájú anyagokat is kérhess tőlünk, nyomdánk segít ebben is. Lenyűgözően változatos, a mindennapitől az exkluzívig – papírtáska rendelés Budapest.

Papírtáska árak

A reklámtáska ára függ a mérettől, a papírminőségtől, a szériaszámtól, a nyomdatechnikától, így az olcsó barna nátronpapír mellett exkluzív fényképes reklámzacskó is készülhet. Ha elmondod elképzelésed, nyomdánk segít a leggazdaságosabb módszer kiválasztásában.

E-mailTelefon