Gyűjtődoboz, szelvénygyűjtő

A nagy dolgok egyszerűen nagyszerű megoldásokat kívánnak!

Szelvénygyűjtő dobozainkat rövid határidővel és ellenálló kivitelben készítjük el számodra, akár bolti promócióhoz, szavazat- vagy nyugtagyűjtéshez, vagy más aktivitást kiváltó eseményhez van rájuk szükséged.

A hagyományosan 3 méretben elérhető hullámkartondobozok felületét elképzeléseidnek megfelelő módon logóval vagy más kreatív tartalommal látjuk el, így érjük el, hogy a dobozok jól illeszkedjenek arculatodba és elképzeléseidhez egyaránt.

Egyedi méretet, formát, vagy a megszokottól eltérő megjelenést szeretnél? Állunk elébe!

Hagyományos, gyorsan használatba hozható, nagy teherbírású és kényelmesen tárolható papírdobozos csomagoláshoz válaszd ipari felhasználásra kidolgozott, strapabíró kartondobozainkat!

Ételrendeléshez, kiszállításhoz, webshop-üzemeltetéséhez pedig alakítsd ki termékeid semmi máshoz nem fogható, egyedi csomagolását, és tedd lehetővé ügyfeleidnek, hogy már messziről észrevegyék termékeid érkezését!  Válassz színt és formát, egészítsük ki logóddal, szlogeneddel, vagy más sajátos jellemzővel, és érjük el, hogy már a papírdoboz látványától is repesni kezdjen a szívük!

Az általad választott kartondobozokra a darabszám függvényében ofszet vagy digitális nyomtatással visszük fel a kívánt mintát, míg a hullámkartondobozokat digitális nyomtatás során látjuk el mintákkal. Ha szeretnéd, vékony papírra nyomtatunk, majd az így létrejött nyomatot kasírozzuk a felületre.

Az egyediség a termékben kezdődik, de a semmihez sem fogható humoros vagy elegáns, különleges doboz teszi fel az i-re a pontot. A formát, a méretet és a teljes kialakítást te határozod meg, mi pedig mindent megteszünk, hogy elkészítsük a legjobb dobozokat vállalkozásod számára!

Kivitelek

A legolcsóbb –minta nélküli– megoldás, ha a fehér vagy nátronbarna hullámkartont vagy más alapanyagokat egyszerű kivágással, azaz stancolással a minta kiterített rajzára körbevágjuk, majd a terméket lapra szerelve vagy összeállítva szállítjuk. Termékjelző öntapadós matricával ellátható.

Ötletláda - zárható doboz

Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű szinvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasirozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.

Kérj ajánlatot online!

A szavazat vagy szelvénygyűjtő dobozok promóciós játékok, ötletek, javaslatok, szavazások szelvényeinek összegyűjtésében nélkülözhetetlen kellékek. Egy akció eredményességét az abban szereplők visszajelzései alapján lehet megmérni. Informáló funkciója mellett ideális felület reklámok elhelyezésére. Előszeretettel használják kisebb-nagyobb cégek belső, vitás helyzetek megszavazására. A szavazásnál a névnélküliség őszinte válaszra ösztönöz.

A szavazatgyűjtő dobozok alapanyaga mikrohullámú karton. Marketing célra természetesen a képeken is látható igényes nyomattal “öltöztetjük” fel ofszet laminált technológiával, de ma már digitális nyomdagépünkkel a fehér vagy a nátron barna színű hullámkartonra direkt nyomtatással is tudunk mintát nyomtatni. Egyszerűbb esetben tehetünk dobozainkra termékjelző öntapadós matricát is. A dobozok végleges formáját stancolással azaz formavagással kapják.

Nyomdánk 3 standard különböző méretű doboz stancformájával rendelkezik, így “olcsósítva” az előállítást. Természetesen egyedi méretre is gyártunk szavazatgyűjtőket. Megrendelés esetén megrendelőink igénye szerinti méretre adaptálva ingyenesen adjuk a PDF stancrajzot, így a grafikusnak már csak terveznie kell rá a megfelelő grafikát.

E-mailTelefon