Pultkínálók, tálcák

Hogyan kerülj élvonalba észrevétlenül és könnyedén? Válassz hatásos, látványos és valós funkciókkal ellátott reklámhordozókat!

Az egységcsomagok kialakítására, valamint a folyamatban lévő akciók kiemelésére szolgáló pultkínálók, tálcák és más karton, illetve mikrohullámú karton kínálók elősegítik, hogy ne csak látszani próbálj, valóban látssz is!

Ha elősegítenéd kollégáid munkáját, és meggyorsítanád a polcra kerülés folyamatát, akkor kérj kartontálcákat a csomagoláshoz, és változatos formai megoldásokkal támogatjuk sikeredet!

Vedd fel a harcot a konkurenciával, legyél a legjobbak között, és előzd meg a piacod! Nekünk nincs lehetetlen: bármit elkészítünk papírból, neked csak álmodnod kell!

Kivitelek

A legolcsóbb –minta nélküli– megoldás, ha a fehér vagy nátronbarna hullámkartont vagy más alapanyagokat egyszerű kivágással, azaz stancolással a minta kiterített rajzára körbevágjuk, majd a terméket lapra szerelve vagy összeállítva szállítjuk. Termékjelző öntapadós matricával ellátható.

Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű szinvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasirozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.
Pultkínáló
Nagy példányszám illetve kis terhelés esetén ez a termék hagyományos ofszet karton alapanyagra, ofszet nyomtatási technológiával készül. Ebben az esetben lehetőség van külünböző felületkezelési megoldásokra, mint a formalakkozás, UV lakkozás, fóliázás, laminálás, dombornyomtatás, ami emeli a termék presztízsét.

Kérj ajánlatot online!

A pultkínálók, tálcák kiemelt helyet biztosítanak egy termék vagy termékcsoport szemsíkba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra szolgálnak.

Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést.

A pultkínálók alapanyaga legtöbbször karton vagy mikrohullámú karton amik kombinálhatóak papírral vagy öntapadós anyagokkal a felhasználáshoz igazodva.

A változatos formai megoldások kialakítását a példányszám, a méret valamint a design függvényében digitális kontúrvágó és analóg stancgépeinkkel végezzük

E-mailTelefon