Óriásplakát

Fontos az üzeneted? Tedd láthatóvá óriás méretben! 30 évnyi tapasztalat, perszonalizált kivitel és extra hosszú élettartam a Regiszter Nyomda óriásplakátjaival.

Büszkék vagyunk rá, hogy nevünk összeforrt a minőségi óriásplakát-gyártással, és tudjuk, hogy az igazán jó reklámhordozó titka

  • a látványos grafikai kivitelezésben,
  • az élettel teli színekben és kontrasztokban,
  • valamint a frappáns és jól olvasható szövegekben rejlik.

Óriásplakátok kis darabszámban és nagy mennyiségben, gyors kivitelezéssel és kiváló minőségben, akár öntapadó műanyagfóliára is a Regiszter Nyomda szakértelmével, akár már holnap!

Ha el akarod mondani, át akarod adni, és meg akarod értetni, ne bízz semmit a véletlenre!

Kérj ajánlatot online!

A céljaid eléréséhez kötelező, hogy észre vegyenek! A hatékony óriásplakát titka az, hogy domináns grafikai elemekkel valamint egy rövid szlogennel könnyen olvashatóak, értelmezhetőek.

1992-ben elsőként alapítottunk plakát gyártásra szakosodott nyomdát, Regiszter Plakát Nyomda néven. Így az eltelt évek alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a plakátnyomtatásról mi jutunk a piaci szereplők eszébe.

Megrendelőink kívánsága szerint akár minden egyes darabot egyedivé tudunk tenni, szaknyelven perszonalizálni azaz plakátonként tudunk grafikai elemeket cserélni.

Igény szerint, extrém hosszú távú kihelyezés esetén öntapadó műanyag fóliára is nyomtatunk óriásplakátokat.

Nem a véletlen műve, hogy plakátjaink Prágától Bécsen és Pozsonyon át Belgrádig elnyerték politikai pártok valamint a reklámszakma szereplőinek bizalmát.

E-mailTelefon