Rollup készítés

A roll up banner sokoldalú, látványos reklámeszköz

roll up hordozható és összecsukható állvanyra feszített speciális roll up film, vagy -kültéri felhasználás esetén- molinó anyag egy speciális fém szerkezetben.

Roll up gyártás, sajtófal készítés

Az álló nyomat lehet standard méretű, vagy akár óriás rollup fal is, így fotóháttérként, sajtófalként is használható rendezvényeken, kiállításokon. Többnyire beltéren használatos reklámeszköz, de kérésre készítünk időjárásálló, stabil kültéri rollup megoldásokat is.

Pop-up sajtófal gyártás során egy könnyű, nagyobb szerkezetre egy vagy több nyomattal alakítunk ki látványos felületeket. Lehet egyenes, íves, vagy több részből álló szerkezet is,

Roll up nyomat csere

Nagy előnye, hogy ha már a roll up szerkezet megvan, de a benne lévő nyomat aktualitását veszti, a szerkezet újra felhasználható mert az új roll up design szerinti nyomat  könnyen és kedvező áron cserélhető.

Rollup tervezés során ügyeljünk arra, hogy ne írjuk tele sűrűn. A látványos kép fő címsor és logó mellett ne bonyolítsuk túl. A szöveg mindig derék és szemmagasság közé, vagy kicsivel fölé kerüljön, épp ezért alul nem előnyös.

Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges.

Kinyitásnál hajtsd ki a roll up szerkezet lábait, tedd a földre, állj rá a szerkezet lábaira és húzd ki a megnyomtatott roll up fóliát, majd rakd bele a kitámasztó pálcát először a nyomat tetejébe majd a lyukba és már készen is van. A folyamat visszafelé ugyanaz lesz:

Összecsukásnál szintén állj rá a szerkezet lábaira, akaszd ki felülről a roll upból a pálcát és finoman engedd vissza a roll up fóliát úgy, hogy közben figyeld a fólia két szélét, nehogy az ferdén tekeredjen és sérüljön ami a további felhasználást meghiúsíthatja. Végül helyezd be a fém szerkezetet a hordtáskába.

Kis helyet foglal el tokban azaz egy vászonhordtáskában kulturáltan szállítható így a sérüléstől is óvjuk.

ROLL UP MÉRETEK (roll-up standard)
Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, 200, 250 cm
Magasság: 150, 200 cm

 

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon