Rollup készítés

Egy helyről rendelnéd meg céged vagy rendezvényed összes reklámhordozóját? Minket keresel!

Legyen szükséged akár roll-upra, akár tetszőleges méretű, ívű és formavilágú pop-up sajtófalra, standard vagy egyedi méretű fotóháttérre, displayre vagy bármely más papír alapú vizuális elemre, kül- vagy beltérre, mi gyorsan, pontosan és kedvező áron készítjük el neked!

A roll-up ideális választás azon kisvállalkozók és kkv-k számára, akik munkájukból adódóan gyakran utaznak vagy prezentálnak, emellett kiváló demonstrációs eszköz a nagy cégek megjelenítésére is. Kompakt, könnyen szállítható, minden helyzetben jól adaptálható és professzionális megoldás az egészen kicsiktől az egészen nagyokig.

Ne feledd! Az általunk készített roll-upok, display-k és sajtófalak ellenállnak az időjárás viszontagságainak, bírják a nagy tömeget, és szuperül mutatnak mind az Instán, mind a sajtófotókon!

Tudd le a céges rendezvény szervezésének gondját csupán néhány klikkel, rendelj roll-upot, sajtófalat és bármely más reklámhordozót vagy kiegészítőt darabáron, illetve csomagajánlat részeként a Regiszter Nyomdánál!

Van már roll-upod, de a fólia megérett a cserére? Ha a roll-up üzenete aktualitását veszti, megváltoznak az adatok, vagy elhasználódik a fólia, nem kell mindent elölről kezdened!

A nyomat megfelelő eltávolításával és új nyomat rendelésével biztosíthatod a szerkezet újrafelhasználhatóságát, ezáltal nemcsak a pénztárcádat, hanem a környezetet is véded!

Kérj ajánlatot online!

A roll up banner sokoldalú, látványos reklámeszköz

roll up hordozható és összecsukható állvanyra feszített speciális roll up film, vagy -kültéri felhasználás esetén- molinó anyag egy speciális fém szerkezetben.

Roll up gyártás, sajtófal készítés

Az álló nyomat lehet standard méretű, vagy akár óriás rollup fal is, így fotóháttérként, sajtófalként is használható rendezvényeken, kiállításokon. Többnyire beltéren használatos reklámeszköz, de kérésre készítünk időjárásálló, stabil kültéri rollup megoldásokat is.

Pop-up sajtófal gyártás során egy könnyű, nagyobb szerkezetre egy vagy több nyomattal alakítunk ki látványos felületeket. Lehet egyenes, íves, vagy több részből álló szerkezet is,

Roll up nyomat csere

Nagy előnye, hogy ha már a roll up szerkezet megvan, de a benne lévő nyomat aktualitását veszti, a szerkezet újra felhasználható mert az új roll up design szerinti nyomat  könnyen és kedvező áron cserélhető.

Rollup tervezés során ügyeljünk arra, hogy ne írjuk tele sűrűn. A látványos kép fő címsor és logó mellett ne bonyolítsuk túl. A szöveg mindig derék és szemmagasság közé, vagy kicsivel fölé kerüljön, épp ezért alul nem előnyös.

Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges.

Kinyitásnál hajtsd ki a roll up szerkezet lábait, tedd a földre, állj rá a szerkezet lábaira és húzd ki a megnyomtatott roll up fóliát, majd rakd bele a kitámasztó pálcát először a nyomat tetejébe majd a lyukba és már készen is van. A folyamat visszafelé ugyanaz lesz:

Összecsukásnál szintén állj rá a szerkezet lábaira, akaszd ki felülről a roll upból a pálcát és finoman engedd vissza a roll up fóliát úgy, hogy közben figyeld a fólia két szélét, nehogy az ferdén tekeredjen és sérüljön ami a további felhasználást meghiúsíthatja. Végül helyezd be a fém szerkezetet a hordtáskába.

Kis helyet foglal el tokban azaz egy vászonhordtáskában kulturáltan szállítható így a sérüléstől is óvjuk.

ROLL UP MÉRETEK (roll-up standard)
Magasság: 200 cm
Szélesség: 85 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm

 

E-mailTelefon