Molinó készítés, épületháló nyomtatás

MOLINÓ KÉSZÍTÉS

Szeretnéd jól láthatóvá és elérhetővé tenni céges szolgáltatásaidat? Válassz tartós és az időjárási viszontagságoknak ellenálló molinót tetszőleges méretben, és mutasd meg magad!

Kisvállalkozásod, szépségszalonod, vagy egyéb szolgálatásod van? Segíts az embereknek, hogy megtaláljanak! A kerítésre, erkélyre vagy korlátra kihelyezett molinó, mesh háló vagy más takarófólia jól láthatóvá tesz az autóval érkezők számára, emellett állandó reklámfelületet biztosít számodra. Ne bújj el, mutasd meg magad!

Nagyban szeretsz látszani? Számunkra nincs lehetetlen! Az eddigi legnagyobb munkánk 17 emeletnyi boldogságot okozott ügyfelünknek, és sok ezer elégedett vásárlót a cégének! Hidd el, mi nem beszélünk mellé: megadjuk neked, amit akarsz, és azt is, amire szükséged van:

  • látványos megoldások;
  • tartós és erős molinóanyag;
  • fém vagy műanyag ringlik;
  • alapos és minőségi kivitel;
  • konfekcionálva.

A Regiszter Nyomda Budapest nem csupán elvégzi a munkát, hanem szavatolja is annak minőségét. Ennek érdekében a 10 négyzetméternél nagyobb ponyvák esetében is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy molinóink bírják a környezeti ártalmakkal járó extra terhelést, és sokáig ügyfeleinket szolgálják.

Homlokzati molinók, kiállítási molinók, beltéri és bemutatótermi molinók, molinók reklámnyomása kis és nagy méretben, rövid határidővel.

Ennél is többet akarsz? Nem bízunk semmit a véletlenre, rendeld meg termékeinket teljes körű, szakszerű kihelyezéssel!

MESH HÁLÓ, ÓRIÁS ÉPÜLETHÁLÓ

Építtetsz, építkezel, vagy van egy nagy, kihasználásra váró felületed, ugyanakkor szeretnél teret hagyni a fénynek? Válaszd a tetszőleges méretben megrendelhető, fényáteresztő mesh hálót, melyet akár tízemeletes lakóháznak megfelelő méretben is elkészítünk neked!

Minőségi, pontos, költséghatékony és gyors kivitelezésű mesh hálók és óriás épülethálók a Regiszter Nyomda Budapest szolgáltatásai között azoknak, akik minden helyzetből a maximumot hozzák ki.

Szeretnél biztosra menni? Kollégáink szakszerű módon biztosítanak teljes körű kihelyezést bárhol az országban.

TEHERAUTÓ PONYVA KÉSZÍTÉS

Egyetlen kocsi, vagy egy egész flotta? Kisteherautók, tehergépjárművek és kamionok ponyváinak teljes körű tervezése, nyomtatása, kivitelezése és felszerelése együtt, egy helyen!

Nincs más dolgod, mint begördülni hozzánk, és a helyszíni mérést, valamint az árajánlat elfogadását követően már készítjük is, amit szeretnél!

Újítsd meg arculatodat, és dobd fel autóidat, használd ki, amid van! Minden egyes autó, amelyet megfelelő módon emelsz ki márkád arculatának építésére, valós reklámhordozóvá válik, és pénzt termel neked akkor is, ha épp egy parkolóban pihen.ó

Ne hagyd ki a lehetőséget, hozd ki cégedből és autódból a legtöbbet, hogy az ügyfelek rád találjanak. UV-sugárzásnak ellenálló teherautóponyva-nyomtatás és -felhelyezés gyorsan, szakszerűen, teljeskörűen a Regiszter Nyomda Budapestnél!

Kérj ajánlatot online!

Molinó nyomtatás

Molinó nyomtatásban nagyon sok referenciával rendelkezünk, a  multinacionális cégektől a legkisebbekig. A Regiszter Nyomda Budapest egyik legnagyobb reklámeszköz gyártója.  A digitális nagyformátumú nyomtatókkal előállított molinó tartós és látványos. Homlokzati molinó készítés,  kiállítási molinó, molinó ponyvák reklámnyomása, feliratozása, gyorsan és magas minőségben, tartós színekkel, rövid határidőre is.

Óriás molinó készítés

Széles digitális nyomdagépeinknek az óriás reklámfelület sem akadály. Az öt méternél szélesebb molinókat külön eljárással hegesztjük össze. Legnagyobb munkánk egy tizenhét-emeletes ház oldalára került fel, szinte uralta a környéket!

Kisebbeket is készítünk: beltéri, kiállítási, vagy bemutatótermi molinókat, lépcsőházra, korlátra, kerítésekre valókat, melyek közelről és távolabbról is kifogástalanok.

Molinó gyártás

A jó molinó megnöveli az Ön láthatóságát, üzenetét sokan látják. Méretükből kifolyólag, a főleg 10 négyzetméteres, vagy afeletti felületeknek, már komoly dinamikus terhelés, szélnyomás, feszülés során kell helytállniuk. Mi erős molinó anyagra nyomunk és szereléshez erős fém, vagy műanyag gyűrűket, ringliket, illetve bújtatót használunk. A molinó készítés során a konfekcionálását is elvégezzük, így komplett szolgáltatást adunk. Egy ekkora reklámeszköz esetében erre nagyon fontos ügyelni!

Teherautó ponyva nyomtatás

Teherautó és kamion ponyva, reklámponyva készítését, feliratozását is vállaljuk minden járműtípusra. Erős UV álló autóponyvák, szimplán logózva, vagy akár óriási fotóval rendelhetők. Legyen egyedi az utakon!

Akár egy autóra, akár flottára tartós, időjárásálló egyedi és szép reklámhordozót rendelhet.

Beáll hozzánk a járművel, lemérjük a ponyva méretet, megnyomjuk és teljesen konfekcionálva fel is szereljük Önnek.

mesh háló, óriás épületháló nyomtatása, akár tíz emelet magasságig is. 

Molinó és építési háló nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. A mesh háló nyomtatás több részben történik, így szinte bármekkora lehet. A képes építési háló, reklámháló, molinó ára mindig a molinó méret, alapanyag és a nyomási fedettség függvénye.

A molinó felrakását, felhelyezését is vállaljuk!

Megállapodás szerint a molinót kihelyezzük, szakszerűen felfeszítjük bárhol az országban. A részleteket egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjen nyomdánktól molinó készítés árajánlatot!
E-mailTelefon