Molinó készítés, épületháló nyomtatás
Molinó nyomtatás

Molinó nyomtatásban nagyon sok referenciával rendelkezünk, a  multinacionális cégektől a legkisebbekig. A Regiszter Nyomda Budapest egyik legnagyobb reklámeszköz gyártója.  A digitális nagyformátumú nyomtatókkal előállított molinó tartós és látványos. Homlokzati molinó készítés,  kiállítási molinó, molinó ponyvák reklámnyomása, feliratozása, gyorsan és magas minőségben, tartós színekkel, rövid határidőre is.

Óriás molinó készítés

Széles digitális nyomdagépeinknek az óriás reklámfelület sem akadály. Az öt méternél szélesebb molinókat külön eljárással hegesztjük össze. Legnagyobb munkánk egy tizenhét-emeletes ház oldalára került fel, szinte uralta a környéket!

Kisebbeket is készítünk: beltéri, kiállítási, vagy bemutatótermi molinókat, lépcsőházra, korlátra, kerítésekre valókat, melyek közelről és távolabbról is kifogástalanok.

Molinó gyártás

A jó molinó megnöveli az Ön láthatóságát, üzenetét sokan látják. Méretükből kifolyólag, a főleg 10 négyzetméteres, vagy afeletti felületeknek, már komoly dinamikus terhelés, szélnyomás, feszülés során kell helytállniuk. Mi erős molinó anyagra nyomunk és szereléshez erős fém, vagy műanyag gyűrűket, ringliket, illetve bújtatót használunk. A molinó készítés során a konfekcionálását is elvégezzük, így komplett szolgáltatást adunk. Egy ekkora reklámeszköz esetében erre nagyon fontos ügyelni!

Teherautó ponyva nyomtatás

Teherautó és kamion ponyva, reklámponyva készítését, feliratozását is vállaljuk minden járműtípusra. Erős UV álló autóponyvák, szimplán logózva, vagy akár óriási fotóval rendelhetők. Legyen egyedi az utakon!

Akár egy autóra, akár flottára tartós, időjárásálló egyedi és szép reklámhordozót rendelhet.

Beáll hozzánk a járművel, lemérjük a ponyva méretet, megnyomjuk és teljesen konfekcionálva fel is szereljük Önnek.

mesh háló, óriás épületháló nyomtatása, akár tíz emelet magasságig is. 

Molinó és épületháló nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. A molinó ára mindig a molinó méret, alapanyag és a nyomási fedettség függvénye.

A molinó felrakását, felhelyezését is vállaljuk!

Megállapodás szerint a molinót kihelyezzük, szakszerűen felfeszítjük bárhol az országban. A részleteket egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjen nyomdánktól molinó készítés árajánlatot!

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon