Választási kampány eszközök Regiszter Nyomda Budapest

Politikai reklámeszközök készítését gyors határidővel is vállaljuk bármilyen mennyiségben. Választási plakát, szórólap, molinó, tábla, bármely szervezetnek készülhet nyomdánkban, mi teljesen semlegesen, a legjobb minőségre törekszünk.

Önkormányzati választás, időközi választás, parlamenti választás, szakszervezeti, vagy civil megmozdulások, tüntetések, menetek, megemlékezések –  kül- és beltéri rendezvényeire látványos, minőségi nyomtatott reklámeszközöket tőlünk érdemes rendelni.

Az egyik legnagyobb nyomda Budapest területén gyors határidővel, kedvező árakkal, kiszállítással is vállalja az alábbiakat. Ha van kérése, elképzelése, ossza meg velünk, ha nincs, segítünk kitalálni.

SZÓRÓLAP KÉSZÍTÉS

Választási szórólap készítés minden mennyiségben. Politikai, választási reklámeszközök közül a szórólap nyomtatás az egyik legismertebb. Juttassa el szimpatizánsai, szavazói kezébe üzenetét olcsó, jó minőségű szórólap, prospektus formájában!

Szórólap

Plakát készítés

Választási plakát nyomdánkban bármilyen méretben és példányszámban kérhető. Kitehető kis plakát, utcai plakát, hirdetőoszlopokon, bérelt hirdetési helyeken megjelenő plakát, sőt világító plakát is. Politikai plakát készítés bármely szervezetnek, vagy pártnak a legjobb minőségben, gyors határidővel. A nyomda Budapest területén és országosan is vállal kiszállítást. rendelje meg választási plakátjait nálunk!

Választási Plakát

Óriásplakát készítés

Az óriásplakát az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, távolról is jól látható.  A Regiszter Plakát Nyomda Budapesten az egyik legnagyobb, legrégibb nyomda, hatalmas tapasztalattal és korszerű, nagyformátumú nyomdagépekkel. Óriásplakát készítés gyors határidővel, kedvező áron. Bármely témájú kereskedelmi és politikai megrendelést vállalunk.

Óriásplakát

Molinó készítés

Molinó nyomtatást akár óriási méretben is vállalunk, a molinó, nyomtatott reklámponyva, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Látványos, molinó készítése választási rendezvényekre, megmozdulásokra, vagy épületháló, nyomtatása akár több emeletnyi méretben is. Regiszter Nyomda Budapest, a hatalmas molinók specialistája

Molinó

Matrica készítés

Öntapadó matricák tekercsben, ívre vágva, riccelve, vagy formára stancolva is kérhetők. Választási kampány során sokoldalúan használható.  illetve ricceléssel, bármilyen formára kivágva is kérhető. Papír és vinil öntapadós matrica készítés, nyomtatás gyors határidővel, kedvező áron, kiszállítással. Regiszter Nyomda Budapest

Matrica

Kis reklámtábla

Reklámtábla készítés szinte bármilyen méretben és formában rendelhető. A kis, kézi táblától, a nagyméretű, választási rendezvényekre való műanyag, vagy karton táblákig. A fényképes reklámtábla lehet alakra vágott és nyeles is. A Regiszter Nyomda Budapest területén gyors kiszállítást is vállal.

Reklámtábla

Életnagyságú kartonfigura

Padlón álló, életnagyságú, színes képpel merev hordozóra felragasztott vagy közvetlenül nyomtatott, egyedi formára vágott reklámtábla. Az élethű alakos reklámtábla , standee, attrap a választási kampány során ötletes eszköz. Bármekkora példányszámban rendelhető a Regiszter Nyomda Budapesten kiszállítja hamar.

Kartonfigura

Stencil, festősablon

Választási, politikai marketing eszköz lehet a kivágott festősablon, festőstencil. Logók, feliratok, üzenetek fújásához, felületek, textilek dekorálásához  szépen és pontosan vágott formákat kérhet akár extra rövid határidővel is, a nyomda vállalja!

Festősablon (stencil)

Nyomtatott papírcsákó

Ezt a választási, vagy politikai marketing eszközt viszonylag kevesen használják, így roppant hatásos. Rendezvényre, tüntetésre, gyűlésre, sportversenyre a nézőknek egységes megjelenést ad a fotókon, mellesleg a naptól is véd, Olcsó, nagy példányszámban is. A Regiszter Nyomda Budapest területén gyorsan házhoz, vagy a helyszínre ki is szállítja.

Papircsákó

Doboz készítés

Vélemény vagy adománygyűjtésre alkalmas doboz. Igény esetén elkészítjük más méretben és egyedi kialakítású bedobónyílással is. Többször is felhasználható választási, vagy egyéb rendezvényeken, aláírásgyűjtéshez, pultozáshoz is. Választási kampány eszközként akár néhány darab is jól jön.

Szavazatgyűjtő doboz

Roll up, sajtófal készítés

A roll up, vagy egy nagy és színes összecsukható sajtófal a választási kampánykörút, kampányrendezvény fontos eleme, hiszen könnyen szállítható, bárhol felállítható, betölti a teret, a színpadot, vagy a rendezvény, sajtótájékoztató hátterét adja meg. Ha minőségi és látványos választási, vagy politikai marketing eszközt keres, a Regiszter nyomda segít!

Rollup, sajtófal

Papírtáska készítés

A papírtáska is lehet választási kampány eszköz, vagy politikai rendezvény, konferencia reklámja. Logózott, színesen nyomott zsinórfüles, papírfüles reklámtáska, italtartó papírtáska, papír reklámszatyrok, reklámzacskók bármekkora tételben a Regiszter Nyomda Budapest kínálatából, Kedvező ár, gyors határidővel.

Papirtáska

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon