Karácsonyi dekoráció 2020. bolti reklámeszköz készítés

Külső és beltéri karácsonyi reklámeszközeit, bolti dekoráció, molinó, szórólap, plakát. Rendelje meg most, így időben minden a helyén lesz, nincs kapkodás, feszített határidők a nyomdával és s kiszállítással.

KARÁCSONYI AKCIÓ NÁLUNK IS VAN!

Ne hagyja az utolsó percre! Kényelmesen, kiszámíthatóan tud velünk tervezni:

  • Black Friday 2020. (nov.27.!)
  • Karácsonyi dekoráció 2020.
  • Újévi, évkezdő akció, helyi reklám 2021-re

A Regiszter Nyomda az egyik legnagyobb hazai nyomtatott reklámeszköz gyártó. Kész, azonnal termékeink nincsenek, mindet egyedileg, a megrendelő igénye, arculata szerint gyártunk le.

Rendelési példányszám: akár 1-1 darabot is kérhet! Digitális nyomtatással, kontúrvágással megoldjuk Önnek. természetesen a nagyobb szériánál kedvezőbb nyomdai árakat adunk!.

Nézze meg, milyen reklámeszközöket karácsonyi dekoráció tippeket ajánlunk 2020-ra

Kartonfigura

Álló kartonfigura

Szeretne egy igazi mikulást, vagy embernagyságú mesefigurát, esetleg hívogató hostess hölgyet az ajtóba? Sőt, műkarácsonyfa helyett is egyszerűbb és olcsóbb. Padlón álló, életnagyságú, bármilyen egyedi formára vágott reklámtábla. Bármekkora példányszámban rendelhető és ki is szállítjuk!

Szórólap

Szórólap

Karácsonyi szórólap készítés gyors határidővel, kedvező áron. A karácsonyi, év végi akciót hirdető reklámeszközök közül a szórólap kihagyhatatlan! Jó minőségű szórólap, prospektus rendelését ne hagyja az utolsó pillanatra!

Belógatható habkarton figura

Belógatható habkarton dekor

Könnyű, nagy látványos és színes – egy karácsonyi üzletdekorációhoz, bolt, rendezvény, étterem vagy bemutatóterem feldíszítéséhez nélkülözhetetlen. Költséghatékony is, mivel jól tárolható, akár jövőre is előveheti!

Molinó

Molinó

Karácsonyi vásárt tart? Kül és beltéri molinó nyomtatást akár óriási méretben is vállalunk, a molinó, nyomtatott reklámponyva gyorsan elkészülő, látványos reklámeszköz. A molinók felszerelését is vállaljuk országosan.

Rollup

Rollup

Karácsonyi bolti dekorhoz, vásárokhoz, rendezvényekre és kitelepülésekre a roll up fontos eszköz. Könnyen szállítható, bárhol felállítható, Ajtó mellé, pult mögé, bemutatóterembe, színpadra, bárhova. Ha már vannak rollupjai, nyomatcserét is vállalunk!

Plakát

Plakát

Karácsonyi plakátok, poszterek minden méretben és típusban rendelhetők. Világító plakát, öntapadós plakát, keretbe, vagy ajtóra tehető bolti plakát, gyönyörű színekkel, méltóan az ünnephez. Kedvező ár, országos kiszállítás!

Kérj ajánlatot online!

E-mailTelefon