Menu

POLCOS DISPLAY

MARKETING: az árukínálók, displayek egyedi bemutató, tároló eszközként kiemelt helyet biztosítanak egy termék vagy termékcsoport fókuszba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására árubemutató pultként, akciók kiemelésére szolgál.

NYOMDATECHNIKA: a kínálók alapanyaga legtöbbször karton, hullámkarton, habkarton ami kombinálható más anyagokkal a felhasználáshoz igazodva. Ofszet, szita és digitális nyomtatással állítjuk elő a példányszám, méret, határidő és az alapanyag függvényében. A változatos formai megoldások kialakítását nagyméretű stancoló gépeink és munkatársaink kreatív munkája együttesen garantálja. Speciális illat és színhatású lakkok és festékek használatával, matt vagy fényes fóliákkal különleges hatások, felületvédelem, vagy akár felmosás álló lábrész is kialakítható.

Árubemutató kínálót, polcos display-t szeretne rendelni? Ha szeretne a termékének, termékcsoportjának kiemelt helyet biztosítani, ha fókuszba szeretné azokat helyezni, válassza a teljesen személyre szabható legjobb megoldást, a polcos display-t.
Az árubemutató kínálóink alapanyaga legtöbbször karton, hullámkarton vagy habkarton, ami jól kombinálható más anyagokkal az Ön igényeihez igazodva. Ofszet, szita és digitális nyomtatással állítjuk elő a példányszám, méret, határidő és az alapanyag függvényében. A polcos display mérete lehet nagy, álló, vagy kisebb, pultra állítható, csak Öntől függ. A teherbírásának, várható polcterhelésének megfelelően teszünk ajánlatot a megfelelő alapanyagra, kivitelre.
Kérhet egy darabot is, vagy terítheti az országban, nálunk a minőség és az odafigyelés mindenkinek jár! több, mint tíz éve vagyunk a hazai reklámok álvonalában, és büszkék vagyunk arra, hogy munkáink már Európa több országában is jelen vannak, mert a nagyobb márkák és üzlethálózatok is minket választottak.
Polcos display nyomtatáskor nálunk a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így kampánya többi elemét is elkészítjük egyben. Kérjen ajánlatot POS, boltbelső reklámokra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 20. Kategória: .