Menu

POLCBELÓGÓK

Wobblerek, polcbelógók, árjelzők, kvr-ek, polccsíkok mind-mind kisméretű ennek ellenére rendkívül fontos print POS termékek. Céljuk a vevő tájékoztatása a polcon lévő konkrét termékről. Hatalmas mennyiséget állítunk elő ezekből. Ezek a termékeink bizony az üzletekben ott vannak a vásárlók orra előtt. Általában valamilyen formára vágott azaz stancolt, a levegő hatására lebegő, magát erőszakosan észrevétetni akaró nyomdatermék. Izgalmas ezért szeretjük őket csinálni. : )

Dekorációs nyomdát keres, aki minden bolti dekorációt a legszebb minőségben és a legjobb árakon készít? – Megtalálta! A polcbelógók, wobblerek, árjelzők, kvr-ek és polccsíkok mind-mind kisméretű POS megoldások, de mégis igaz rájuk, hogy nem a méret a lényeg. A polcbelógó a levegő hatására lebeg, magát a mozgással veteti észre.
A bolti reklámok nyomása terén az egyik legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal bíró dekorációs nyomda vagyunk. Mérettől és példányszámtól függetlenül hozhatja hozzánk elképzelését, terveit és mi elkészítjük. Kiváló partnerei leszünk a bolti marketingben, a nyomtatott dekorációkban, de minden egyéb nyomdai termékben is a reklámtáskától a szórólapig. Egységesen és gyorsan kézhez kap mindent, ami boltjába, kiállítására, vagy akciójához kell.
Polcbelógók, bolti reklámok nyomása
Közvetlenül targetelhető a rajta megjelenő reklám, hiszen ahhoz a polchoz kerül, ahol az Ön termékei szerepelnek, gyakorlatilag ott van a vásárlók orra előtt. Az Ön igényei szerinti formára vágjuk és különböző figyelemfelhívó anyagokkal kezeljük a felületét. A polcbelógó anyaga könnyű karton vagy műanyag, de ha Ön reklámzászlót ért alatta textilből, akkor azt is elkészítjük.
Polcbelógó reklám nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Kategória: .