A kínálók, displayek ömlesztett áruk promóciójára, akciós termékek kínálására és bemutatására egyaránt alkalmasak. Kialakításuknak köszönhetően kiemelt helyet biztosítanak a terméknek, a figyelem középpontjába helyezik azt. Egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként valamint a pulton történő akciók kiemelésére illetve élelmiszer kóstolásra szolgálnak. Az alapanyagok kreatív kombinálásával, a speciális lakkok, fóliák és festékek használatával egyedi megjelenést kaphatnak.

Alapanyaga karton, hullámkarton, habkarton vagy habosított pvc is lehet, melyek más díszítést szolgáló anyaggal is egyszerűen kombinálhatóak. Kombinálhatóak más - legtöbbször öntapadó - anyagokkal a felhasználásához igazodva. Digitális vagy ofszet nyomtatási technológiával állítjuk elő, a példányszám és a méret függvényében. Stancoló gépek segítségével tökéletesen formázható bármilyen pult display.

A szintén ebbe a termékkörbe tartozó prospektus-tartó anyagát tekintve karton vagy mikrohullámú karton. Ezeket tovább lehet kombinálni felhasználásától függően öntapadós anyagokkal. Formai kialakításáról a stancgépek gondoskodnak.

Az általunk is gyártott karton tálcákat polcra kész csomagoláshoz használják amik megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcra kerülését ezáltal az értékesítést.

Display makett készítése, modellezése

Egy kézzel fogható modell tökéletes élményt ad, további javításokra, módosításokra ad lehetőséget még a dekoráció vagy reklámeszköz tervezési szakaszában. Ha tudni szeretnéd, miként fog kinézni valóságban a tervezett üzlet dekoráció, vagy papír display, akkor kérésedre kinyomtatunk egy darab életnagyságú, már eredeti grafikával, képpel nyomott modellt. A modellt kedvező áron akár több anyagból is nyomtatjuk: kartonból, öntapadós anyagokból, hullámkartonból, habkartonból vagy habosított pvc-ből.

A formát és a szerkezetet egyedi méretezéssel több ezres mintakönyvtárunkból választhatod. Segítünk a stabilitás szerkezeti megvalósításában (merevítők, fülek, lábak, stb.). Megrendelés esetén igény szerinti méretre adaptálva ingyenesen adjuk a PDF stancrajzot, így a grafikusnak már csak terveznie kell rá a megfelelő grafikát.

Kérd ingyenes árajánlatunkat most!

Pultkínálók, tálcák, prospektus-tartók nyomtatása

Kérj ingyenes árajánlatot most!

Csatolmány