A szórólapok célja, hogy egy termékről vagy szolgáltatásról szóló információ

  • minél szélesebb réteghez jusson el,
  • minél egyszerűbb és érthetőbb formában tegye ezt,
  • és a lehető legolcsóbban.

Szórólapot nagy mennyiségben érdemes nyomtatni, mert ez csökkenti az egységárat.

Szórólap nyomtatás Budapesten

Budapesti szórólap nyomdánk gépparkja - Heidelberg nyomtató és feldolgozó
gépsoraink - lehetővé teszi az olcsó nyomtatást

  • az egyszerű (flyer),
  • a hajtogatott (leaflet) szórólapok,
  • valamint a sok hajtásos (leporelló) pontgyűjtő füzetek

esetében. Ez azt jelenti, hogy akár 60 gr/nm “vékony” papírra is tudunk nyomtatni szórólapokat, pontgyűjtő füzeteket, így biztosítva a lehető legalacsonyabb gyártási költséget.

Szórólap nyomtatás Budapesten

Flyer, leaflet, leporello nyomtatása

Sokáig a nagy mennyiségben nyomtatott flyerek uralták a piacot, de ahogy fejlődött a kommunikáció, és változtak az igények, teret nyert az egy-két hajtással készült leaflet, és a sok hajtással készült leporelló is.

A leporelló termékcsaládba tartoznak például a pontgyűjtő füzetek. Ezeket nagy példányszámban egy-egy termék vagy akció huzamosabb hirdetésére használják. A pontgyűjtő füzet nem csak egy termék vagy akció huzamosabb ideig történő promotálására alkalmas, de a visszatérő vásárlói kör kialakítását is elősegíti. Vélhetően ez az oka annak, hogy az egyszerűbb hatoldalas leaflettől a sok oldalas leporellóig egyre népszerűbb ez a típusú reklámhordozó is.

Napjainkban az egyszerű kétszer hajtott hatoldalas leaflettől a sok hajtásos leporellóig hatalmas igény van a pontgyűjtő füzetekre. Talán nincs is olyan áruházlánc amelynek még ne nyomtattunk volna több milliós példányban pontgyűjtő füzeteket.

De ma már az sem akadály, ha kisméretű öntapadós matrica a választott felülete egy szórólapnak. Ezt a megoldást leginkább autókon megjelenő reklámok esetén alkalmazzák.

Flyer, leaflet, leporello nyomtatása

Szórólap nyomtatás

Kérj ingyenes árajánlatot most!

Csatolmány