Miért jó a roll up

A roll up közkedvelt, kedvező árfekvésű és könnyen szállítható promóciós valamint kiállítási mobil reklámeszköz. Hordozható és összecsukható állványra feszített speciális fólia, vagy - kültéri felhasználás esetén - molinóanyag fémszerkezetben, ahol feltekerve helyezkedik el.

Amennyiben a nyomat aktualitását veszti, a szerkezet újra felhasználható: a roll up betét könnyen és olcsón cserélhető. Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges. Tokban, azaz egy vászon hordtáskában könnyen szállítható, és a sérülésektől is megóvható.

Roll up nyomtatás a következő szélességekben: 85 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm, 200 cm, illetve magasságokban: 150 cm, 200 cm történik.

Sajtófal és fotóháttér nyomtatása

A roll up nagy méretben sajtófal  és fotóháttér gyanánt is használható. Fotóháttér esetén a különbséget általában a nyomathordozó anyaga jelenti, vagyis, hogy a papír mennyire bírja az UV sugárzást. Matt vagy fényes fóliával készülhet, de akár lakkozás is alkalmazható.

A hagyományos roll up verziókon kívül X és L bannerekben, pop-up pultokban is otthon vagyunk. Szakmai és technikai hátterünknek köszönhetően - a darabszám függvényében - a roll up nyomtatás akár a megrendelés napján is kivitelezhető.

A roll up használata

Kinyitásnál hajtsa ki a roll up szerkezet lábait, tegye a földre, álljon rá a szerkezet lábaira és húzza ki a nyomtatott roll up fóliát, majd helyezze bele a kitámasztó pálcát először a nyomat tetejébe, majd a lyukba, és már készen is van.

Összecsukásnál szintén álljon rá a szerkezet lábaira, akassza ki felülről a roll upból a pálcát és finoman engedje vissza a roll up fóliát úgy, hogy közben figyelje a fólia két szélét, nehogy az ferdén tekeredjen és sérüljön. Ez ugyanis a további felhasználást meghiúsíthatja. Végül helyezze be a fém szerkezetet a hordtáskába.

Előadsz egy konferencián vagy tréningen, és szeretnél jó benyomást tenni a közönségre? Roll up nyomtatás: kérd ingyenes árajánlatunkat!

Roll up nyomtatás

Kérj ingyenes árajánlatot most!

Csatolmány