Plakát nyomtatás

A plakát a kommunikációs eszközök egyik klasszikus darabja, a plakát nyomtatás nyomdánk évtizedek óta legfontosabb tevékenysége. Hiszen a plakát még mindig hatásos és látványos reklámeszköz. Amennyiben a márkaépítés, termékek vagy szolgáltatások, akciók, rendezvények népszerűsítése a célod, erőteljes figyelemfelkeltő tulajdonsága miatt az egyik legjobb választás lesz.

A plakát kültéren és beltérben egyaránt hatásos és látványos üzenethordozó. A nyomtatási technológiát tekintve a kettő között a különbség egyrészt a nyomathordozóban, azaz a papírban, másrészt a festék napfényállósságában rejlik. Kültéri megjelenésnél általában plakátról, míg beltéren poszterről, fotóposzterről beszélhetünk.

Poszter nyomtatás Budapesten

A poszter nyomtatás budapesti nyomdánk egyik erőssége: a csodálatosan élénk, élethű színek révén a kép szinte lelép a papírról. Amennyiben szeretnél saját magad által választott fényképből készült nagyméretű képet kitenni lakásod, boltod, irodád, kávézód falára, erre a fotóposzter a legjobb megoldás.

Az alapanyag súlya 110-140 g/m2, tekercses, így szinte bármekkora lehet a  hossza, míg szélessége legfeljebb 200 cm. Lehet matt vagy enyhén selyemfényű. Tapétaként ragasztva, képkeretben posztersínnel megerősítve használható.

A plakátoknak, posztereknek matt vagy fényes fóliával és lakkokkal további díszítő effekteket tudunk adni, de vállaljuk fém vagy műanyag sínezésüket is.

Térkép, naptár nyomtatása

Nem szabad azonban csak “hagyományos” plakátban gondolkodni, amikor plakátokról van szó. Egy megállító plakát, térkép, naptár, flipchart és polcbelógó is kiváló lehetőséget kínál céged vagy terméked ismertebbé tételére. Plakátnaptárakat A/0, A/1, A/2, B/2, B/1 méretekben, díszcsomagoló papírt B/2 és B/1 méretekben tudunk elkészíteni.

Magas szakmai és technológiai felkészültségünk lehetővé teszi, hogy a plakátok, poszterek - méret és a példányszám függvényében - akár a megrendelés napján elkészülhessenek budapesti nyomdánkban.

Ha egy egyedi megjelenésű plakátra, céges tervező- és plakátnaptárra vágysz: kérj tőlünk ingyenes árajánlatot most!

Plakát nyomtatás, poszter nyomtatás

Kérj ingyenes árajánlatot most!

Csatolmány