Hatalmas méretük révén a molinók és a ponyvák a hirdetések nehézsúlyú versenyzői: felületük 10 négyzetméternél indul. Az erő, a látvány, a monumentalitás világát képviselik. Egy óriási molinó kültéren, beltérben, épületen, rendezvényteremben, mindenhol jól mutat. Ehhez azonban szükség van a molinó nyomtatás megfelelő minőségére is.

Nyomtatott molinóink és ponyváink – legyen szó fagyról, napsugárzásról, vagy épp a csapadék és az autómosók koptató hatásáról – minden fizikai kritériumnak megfelelnek: sok éven keresztül szépek és tartósak maradnak.

Mi az a molinó és épületháló?

A molinó egy különlegesen kiképzett anyag, mely reklámfelületként azért praktikus, mert rendkívüli mértékben ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is. A molinók és épülethálók rendkívüli kopás-, nedvesség- és napfényálló, különböző vastagságú, de maximum 5 méter szélességű műanyag (PVC) tekercsek. Abban az esetben, ha nagyobb felületen szeretne hirdetni, az úgynevezett “konfekcionálással” oldható meg. Óriási méretű molinók gyártása esetén az 5 méter széles darabok széleit egy speciális technológiával összehegesztjük.

A molinó egy speciális alkategóriája az épületháló. Az épületháló, vagy “mesh”, hasonló tulajdonságokkal bír, mint a molinó, de egy lyukacsos szerkezetű, tekercses műanyag film az alapanyaga. Mivel a molinók, épülethálók nem csak nagy méretű, hanem feszített hirdetési eszközök, ezért komoly dinamikus terhelést kell kibírniuk. A felfüggesztésükhöz erős fém vagy műanyag gyűrűket, azaz ringliket használunk, vagy varrott bújtatóval látjuk el, hogy a reklámeszközök kihelyezése is tökéletes legyen.

Teherautó ponyva nyomtatása

Az országúti reklámozás bajnokai, látványos, mozgó reklámfelületek. A teherautó ponyva olyan marketingeszköz, mely folyamatosan mozog, emberek tömegeihez juttatja el üzenetünket. Budapesti nyomdánkban színtartó, esztétikus és profi lehetőséget kínálunk a kivitelezéshez. Folyamatos technológiai fejlesztés, összehangolt csapat, minőségi alapanyagok biztosítják a pontos, határidőre történő szállítást és megrendelőink sikerét.

A homlokzati, kiállítási, vagy épp céges molinó nyomtatás széles formátumú digitális nyomdagépeink számára nem akadály. Sőt, akár kétoldalas molinók nyomtatását is elkészítjük.

Molinó nyomtatás: kérd ingyenes árajánlatunkat most!

Molinó nyomtatás

Kérj ingyenes árajánlatot most!

Csatolmány