Menu

PAPÍRCSÁKÓ

LetőlthetŐ PDF!!!!
Remek promóciós ajándék, kitűnő reklámfelület. Készülhet születésnapra, vállalati összejövetelre, partikra, utazási irodáknak, pártoknak, gyermekjátékként. Mosolyt, vidám hangulatot teremt.

Ez papírcsákó nem az újságpapírból hajtogatott fejfedő, hanem egy jó minőségű, könnyű kartonból készített promóciós fejfedő. A papírcsákó, papír reklám fejfedő kitűnő reklámfelület, hiszen emberek viselik, akár hostok, akár vendégek fejére kerül. Nyáron, szabadtéren napvédelemre is jó, de beltéri rendezvényeken, kiállításokon egész évben hasznos. Sokkal olcsóbb, mint a textil. Mérete állítható, így gyermekrendezvényekre is nagyon hasznos, vagy olyan családi promóció része ként, ahol a jópofa, egyedi és emlékezetes alkalom a fő.
Nyomdánk sokoldalúságára jellemző, hogy mindent, még a legegyszerűbb dolgokat is magas minőségben és nagy odaadással készítjük. De a papírcsákó többnyire egy kampány része, így a többi eszközzel is harmonizálni fog, így a papírtáskákkal, vagy poszterekkel, szórólapokkal is.

Készülhet születésnapra, vállalati összejövetelre, partikra, utazási irodáknak, pártoknak, felvonulásra, tüntetésre, vagy gyermekjátékként: a felhasználási területe egészen széles skálán mozog. Látványos és viszonylag olcsó reklámeszköz.

Az oldalunkról Ön is letöltheti azt az alapsablont, amire a kreatívja megalkothatja a tökéletes nyomatot – mi pedig megvalósítjuk a nyomdánkban.
Kérjen ajánlatot papír reklámsapkára most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Kategória: .