Menu

SZÓRÓLAP / leaflet

IMG_0104Az 1-4 hajtásos leaflet szórólapok, mint pl. a pontgyűjtő füzetecskék, vagy az orvosi-, banki tájékoztató füzetek ma már a mindennapi életünk részeivé váltak. Minden generáció ismeri, az üzleti világ pedig elismeri. A leaflet nagyon hatásos eszköz, jól beleilleszthető szinte minden marketing kampányba. A szórólap készítés, vagy reklámfüzet készítés nyomdánkban garantáltan kimagasló minőségű. Sok esztendős nyomdai tapasztalattal a legnagyobb hazai cégeknek készítettünk már hasonló anyagokat.
Cégét, vállalkozását, legújabb termékeit szeretné szélesebb körben is reklámozni? Amennyiben ehhez egy, a hagyományos szórólap formátumnál lényegesen elegánsabb közvetítőplatformot keres, válassza a leafletet! A leporelló szórólap sokkal több információs és reklámértékkel bírhat, hiszen kézbeadva, laponként eltérő üzenetekkel, összetettebb kommunikációt tesz lehetővé. Mi bármilyen példányszámban fogadjuk megrendelését, igény szerint extra kivitelben is (dombornyomott, UV festett, stb.) legyártjuk Önnek.
Digitális nyomással akár minden darab egyedi lehet, üzletre, vagy időpontra külön is készülhet.
Vállaljuk 5, vagy több hajtással készült leporelló szórólapok névre szóló, azaz perszonalizált változatának elkészítését is.
Leporelló nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot leaflet készítésre most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 11. Kategória: .