Menu

SZÓRÓLAP / flyer

SZÓRÓLAP/FLYER: szórólapokkal lendítsen üzlete forgalmán! A névből is adódik az egyszerű megjelenés amely sokakhoz juthat el. A szórólap célja, hogy a cég mondanivalója minél szélesebb réteghez eljusson egyszerű, érthető formában. A szórólapokat nagy példányszámban egy-egy termék huzamosabb promóciózására szokták használni, a nagy példányszám az egységárat csökkenti.

Szórólap készítésben az egyik legkiválóbb nyomda vagyunk a hazai piacon. Ha megbízható, jó minőséget és korrekt feltételeket keres, akkor nyomdánkban nem fog csalódni! Nyomdánk már a nemzetközi piacon a legmagasabb minőségi követelményeknek és gyorsaságnak is megfelelt! De miért is válasszon minket szórólap készítésre?
A mindennapok legelterjedtebb hirdetési formája a szórólap, melynek egyértelmű célja, hogy egy cég mondanivalója a lehető legszélesebb vásárlói körhöz juthasson el. Szórólappal azonnal el tud érni érdeklődőket, postaládás terjesztéssel területeket tud megcélozni és a szórólap olyanokhoz is eljut, akikhez más reklámeszköz, vagy online eszköz nem. Szeretné, ha az Ön cégének szórólapja már első ránézésre kiemelkedne a szürke többségből? – Kérjen tanácsot és mi több mint 10 éves tapasztalatunkat mondjuk el, hogy mi működik, és mire kell odafigyelni.
Szórólap, flyer készítéskor gyönyörű, élénk színeket, valamint olyan, komplex nyomdai megoldásokat kínálunk, amelyekkel tökéletesen megvalósíthatjuk reklámötleteit, legyen szó akár a legexkluzívabb-, akár az olcsóbb, hagyományos kivitelű, vagy tökéletesen egyedi digitális nyomással készült szórólapról, mi garantáljuk Önnek a minőséget!
Szórólap készítésre kérjen ajánlatot az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 10. Kategória: .