Menu

STANDEE

IMG_0832Standee kitámasztó

MARKETING: a standeek, attrapok leggyakrabban nagyított formában jelenítik meg a terméket egy-egy ünnepelt celeb életnagyságú fényképével kiegészítve. Ettől az in-store reklámok legizgalmasabb formája. Céljuk, hogy az üzletekben a legfeltünőbb vevőközeli értékesítési helyeken kihelyezve informáljanak, erősítsék a kommunikációt, így ösztönözve a vásárlást.

NYOMDATECHNIKA: a standee valamilyen merev hordozóra (karton, hullámkarton, műanyag, stb) felragasztott azaz kasírozott, gyakran valamilyen formára körülvágott azaz stancolt, a hátoldalán kitámasztóval ellátott POS marketing eszköz. Rengeteg félét gyártunk. Matt vagy fényes fóliával, UV vagy illatos lakkokkal, metál festékekkel még feltünőbbé tudjuk tenni megrendelőink standeejét.

Önnek standeera, avagy attrapra van szüksége, ha az üzletekben a legfeltűnőbb, vevőkhöz közeli értékesítési helyeken szeretné a vásárlókat informálni, vagy erősíteni a kommunikációt, így ösztönözve a vásárlást.
Dekorációs nyomdánk évtizedes tapasztalattal várja Önt, és garantáljuk, hogy élethű, élénk színnyomású, tartós és minőségi bolti dekorációt, márkadekorációt fog kapni. Nemzetközi kampányok attrapjait is gyártjuk a legnagyobb márkák és üzletláncok számára, így biztos lehet abban, hogy kipróbált, komplex nyomdai megoldásokkal várjuk.
Standee és attrap készítés: a standee-ra kerülő termékfotó, vagy grafika nyomatát merev hordozóra (kartonra, műanyagra, stb.) ragasztjuk, kérésre formára vágjuk, és a hátoldalán kitámasztóval látjuk el. Matt vagy fényes fóliával, UV vagy illatos lakkokkal, metál festékekkel még feltűnőbbé tudjuk tenni.
Attrapból vagy standee-ből kérhet akár 1 darabot is, vagy akár egy üzletláncnyi mennyiséget, nyomdánk garantálja, hogy egyforma figyelmet és folyamatos minőséget adunk. Sőt, ha egyéb POS nyomtatnivalóit is egyben készítteti el, akkor még jobban jár, hisz ritka az a nyomda a hazai piacon, aki szinte mindent egyben tud adni Önnek.
Standee és attrap készítés ár: mindig egyedi kalkuláció, keressen emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 23. Kategória: .