Rólunk
DIGITÁLIS NYOMDA ÉS OFSZET NYOMDA, BUDAPESTEN
Láthatóvá akarod tenni magad vagy a céged a világ számára? Megtaláltad a partnered! Digitális nyomda és ofszet nyomda Budapesten, a XXI. kerületben, már több mint 25 éve: printing.hu
Kreativitásod profizmusunkkal párosulva garantálja a sikeres kampányt. Bármilyen nyomdai marketingeszközt szeretnél létrehozni, budapesti digitális és ofszet nyomdánkban megoldjuk: a printmarketig termékek specialistái vagyunk immár több mint 25 éve.

A budapesti nyomda 1992-es indulása óta munkáink hazai és nemzetközi versenyeken is évről-évre rengeteg díjat, elismerést kaptak. Nyomtatott termékeinkkel szinte mindenki találkozhatott már az utak mentén, buszmegállóban, az épületek falain, illetve áruházak belső dekorációinál. Komplex szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek a printmarketing termékek tervezési, kivitelezési munkálataiban, valamint szükség esetén az országos kihelyezésben. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk családi vállalkozásként már évtizedek óta meghatározó szereplő a piacon. Komplex szemléletmódunk a problémamegoldás tekintetében, szakmai tapasztalatunk és ügyfeleink iránti elkötelezettségünk apáról fiúra száll. Mindez pedig a hatékonyságra és a rugalmasságra is garancia.

0
éves tapasztalat
0
nyomdagép
0
alkalmazott
0
nyomtatás naponta
Miért minket válassz?

Piacvezetőkre jellemző gyorsaság és kiszámíthatóság: ha az utolsó pillanatban úgy döntesz, hogy szükséged van mondjuk egy plakátra, akkor azt kapacitásainknál, technikai felszereltségünknél és szemléleltünknél fogva – mérettől és példányszámtól függően – akár néhány óra alatt képesek vagyunk az előállítani. Ha azt szeretnéd,

  • hogy kampányod olcsó legyen,
  • igazodva korunk követelményeihez környezetbarát anyagokat használnál,
  • esetleg egyedi vágyad, igényed, elvárásod van, teljesítjük!
PRINTMARKETING
0%
PLAKÁT
0%
ÜZLETDEKOR
0%
CSOMAGOLÁS
0%

BUDAPESTI NYOMDA
Nyomdánkban az ofszet nyomtatás, a szita nyomtatás és a digitális nyomtatás jelenleg legkorszerűbb gépeit használjuk, így ügyfeleink egy helyen, kötöttségek nélkül, kényelmesen intézhetik a legkülönbözőbb printmarketing termékek előállítását.

OFSZET NYOMDA
Az ofszet nyomtatást mennyiségi korlátok nélkül magas minőségű nyomtatványok előállítására alkalmazzuk: gépeink méretei (B/3-B/2-A/0) a leggazdaságosabb megoldást nyújtják az A/5-ös szórólaptól az A/0-ás plakát nyomtatásáig.

DIGITÁLIS NYOMDA
A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy színes nyomatok hihetetlen gyorsasággal, magas minőségben, tetszőleges méretben, példányszámban és bármilyen anyagra elkészülhessenek. Lehetővé válik akár egyedi kivitelezésű óriásplakát, prezentáció vagy kiállítás dekoráció elkészítése.

MITŐL VAGYUNK MÁSOK, MINT A TÖBBI NYOMDA?

A legnagyobb előnyünk más nyomdákkal szemben, hogy technológiai sokszínűségünk által képesek vagyunk szinte minden terméket fajtánként garantáltan azonos minőségben elkészíteni, így cégének, termékének, logójának – ezáltal a designnak és az üzenetnek – prémium minőségű, teljes és tökéletes összhangját teremtve meg!

Nagyban (is) nyomtatunk! Büszkék vagyunk arra, hogy prémium minőségű plakátjainkkal, óriásplakátjainkkal és molinóinkkal szinte már mindenki találkozhatott buszmegállóban, az épületek falain és az utak mentén az óriásplakát táblákon!

Kicsiben (is) nyomtatunk! Természetesen nyomdánkban nem csak nagyméretű gépeink vannak. Széleskörű nyomtatási kapacitásunk lehetővé teszi a cégek nyomtatott arculati termékeinek teljeskörű kigyártását a névjegytől a prospektusokon át a kartonból készült egyedi irattartókig.

Akár 1 pédányt (is) nyomtatunk! A XXI. század piacának felgyorsult marketingkommunikációs tevékenysége fokozottan igényli a digitális nyomdatechnikával készült, egy-egy darabos marketing, rendezvény és kiállítási dekorációs termékek előállítását.

Akár több százezer terméket (is) nyomtatunk! Legyen az szórólap, prospektus, dosszié, technológiai sokszínűsegünk által képesek vagyunk ezeket legyártani is Heidelberg nyomdagépeinkkel.

Családi cég vagyunk, egy lelkes szakmai csapattal! Így adott a családi hangulat, annak vidámságával, harsányságával, szeretetével. A feladatokat kis létszámú nagyon összeszokott csapatok végzik, így prémium minőségű terméket adunk ki kezünkből. Azt szeretnénk, hogy reklámod, márkaüzeneted gyorsan és a leghatásosabban jusson célba!

Kérjen ajánlatot online!

E-mailTelefon