Menu

Megállító táblák

A megállító tábláinkat Ön kültéren és beltéren egyaránt használhatja, mert a kialakításától függően jól bírhatja a megpróbáltatásokat, hiszen a megállító táblák a mobil reklámfelületek egyik leggyakoribb képviselői.
Legyen szó egy ajtó melletti tábláról, vagy akár egy üzletláncról, nálunk egy darabtól a szériáig rendelhet megállító táblákat. A megállító táblák nyomtatása színes, fényképminőségű és tartós. Dekorációs nyomdánk komplex megoldásokkal várja, így a POS eszközök teljes arzelnálját bevetheti a vevőkért vívott küzdelemben.
Reklámtábláink, molinóink, reklámzászlóink nem csak a hazai, hanem több külföldi országban megtalálhatók, mivel a nagy láncok és márkák bizalmát is kiérdemeltük. De az utcán bárhol lehetnek: étterem tábla, fodrász reklámtábla, tábla nyitó üzletek és meglévő üzletek akciós kínálatával.
A POS megállító táblákat számtalan változatban gyártjuk, az Ön igényeinek megfelelően, a kihajtható lábastól a rugós kivitelűig. Leginkább az A/1 illetve a kétszer akkora A/0 méretekben ajánljuk, hogy a terméke fotója, a becsalogató árak, a napi akciók, a menük és más aktualitások hirdetőtáblája azonnal mindenkinek feltűnő legyen.
Álló reklámtábla, megállítótábla nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 19. Kategória: .