Menu

PROSPEKTUS

MARKETING: az online honlapok időszakában sem nélkülözhetők a céget vagy a terméket bemutató prospektusok, brossúrák, füzetek azaz az irkafűzött nyomdatermékek. A nyomtatott forma lehetőséget arra, hogy az ügyfél a későbbiekben is kezében tartva forgassa, így a megjelenített termék valamennyi részletét megismerhesse.

NYOMDATECHNIKA: brossúráinkat Heidelberg nyomdagépeinkkel készítjük csúcs minőségben és megrendelőinknek kedvező áron. A feldolgozás hagyományos irka vagy dossziéban lefűzésre alkalmas omega kapoccsal Hohner gépsorunkon készül. Termékpalettánkon a spirálozással készült kiadványok is jelentős helyet foglalnak el. A brossúrák borítóját szitanyomó gépeinkkel UV lakkozással nemesíthetjük, ami jelentősen emeli a kiadvány esztétikai megjelenését.

Prospektus készítésre keres megfelelő nyomdát? Meg is találta! Egy nyomtatott prospektus olyan, mint a cégének egy mintaterméke, hiszen lehetőséget nyújt az ügyfélnek, hogy bármikor elővéve a leírást, kezében tartva forgassa, elemezze és megismerhesse az ajánlott termék részleteit.
Brossúra, katalógus nyomtatást vállalunk egy és kétoldalasan, hajtott vagy csak sima kivitelben, a ragyogó, fotónyomtatástól a sima szöveges lapokig. A prospektus készítés ár függ a példányszámtól, a papírtól és a nyomattól is. Lehet ofszet, ami nagy mennyiségben olcsóbb, digitális, ami sokkal kisebb példányszámban is gazdaságos, de ami a fő, egyediesíthető is. (cserélhető pl. az üzletcím, a dátum, név, stb.)
Elengedhetetlen tehát, hogy prospektusai és céges brossúrái ne csúcsminőségben készüljenek.
Heidelberg nyomdagépeink ezt a minőséget nyújtják Önnek, minden elkészült példánnyal. Mi nem csak egy hétköznapi prospektus nyomda vagyunk, a teljes kampányanyagát a bannertől az autómatricán át a névjegyig vállaljuk egyben is!
A prospektus készítés sokféle lehet: megrendelőinknek a kedvező ár mellett számtalan összeállítási lehetőséget kínálunk, a hagyományos irka- vagy dossziéban lefűzött omega kapcsos kiviteltől a spirálozással készített kiadványokon át egészen az extra kivitelű-, UV lakkozással nemesített brossúrákig.
Prospektus készítés minőségi kivitelben kiváló nyomdai árakkal! Kérjen ajánlatot prospektusra, brossúrára most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 13. Kategória: .

Termékleírás

Táblázatunkban egy 16 oldalas, A/5 méretű 4színes prospektus irányárait adjuk meg.

Irányárak (Ft)
Darabszám 1 nap 3 nap 5 nap
1 db X X X
100 db X X X
500 db X X X
1000 db X X X
Érdelődés

Név

Email cím (kötelező)

Üzenet

Feltölthető fájl: minden grafikai elem

Kapcsolódó termékek