Menu

Pop Up pult

A pop-up pult egy igen praktikus eszköz, áruházi termékbemutatók, kiállítási promóciók, aláírásgyűjtések, hosztesz megjelenések kedvelt és elterjedt eszköze. Reklámcégek, vagy marketingesek számára nyomdánk a lehető legjobb minőséget és gyors szállítást garantál.

A nagyméretű, erős felépítésű, ugyanakkor könnyen, gyorsan összeállítható pop up pult íves, kettéhajtható pult lapját két méretben készítjük, ennek megfelelően egy-, vagy kétszemélyes pultokat gyártunk.

Könnyű, strapabíró kivitelben nyomjuk, élénk ragyogó képekkel, amit csak az Ön grafikusa megálmodott. Kevés nyomda mondhatja el magáról, hogy pop-up pulttól a szórólapon át a névjegyig képes mindent egyszerre adni.

Többféle kivitelben is készület a pop-up pult. A pult belsejét kérésre polcokkal szerelten-, vagy csak paravánként, üresen hagyva alakítjuk ki. Külsején a médiahordozó egy egyfajta öntapadós vinyl fólia, melynek felületére élénken, élethűen és hosszan tartó minőségben vihetők fel a színek, a képek. A pult fölé táblát és reklámzászlót is kérhet.

Pop-up pult, kiállítási pult készítés gyorsan és kiváló minőségben. Kérjen ajánlatot pop-up pult, mobil reklámpult, kínálópult árra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Kategória: .