Menu

PAPÍRTÁSKA

haromdkiteritetttaska

A papírtáska legyen bár csavartfüles, sodrott füles vagy zsinórfüles, egy biztos, a ma oly annyira divatos papír reklámtáska üzleti körökben odafigyelést és környezettudatosságot sugall, ezáltal pedig rendkívül vonzó marketing eszköz. Hiszen a papírtáskát kézben tartva, az utcán mindenki láthatja, sőt sokan szívesen járnak vele vásárolni is.
Papírtáska készítést vállalunk sokféle méretben és nyomással. Példányszámtól és igényektől függően a papírtáskát tudjuk nyomni szitával, ofszeten, vagy digitális nyomással is. Papír bevásárló táska készülhet simán 1 színnel, de akár a legszebb ragyogó fényképes papírtáskákat, logózott reklámtáskákat is tudjuk vállalni.
Cégünk közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik papírtáskák gyártásának terén, a sok éves tapasztalatainkat összegyűjtöttük, így nálunk egy kreatív katalógusból rendelhet, az egészen apró ékszernek készült papírtáskáktól a legnagyobb, bevásárlásra is alkalmas, jó teherbíró képességű papírtáskákig, már több mint 50 féle méretben, akár világpiaci nagy tételben is.
Papírtáska, reklámtáska nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot, és a papírtáska készítés ár nem fog csalódást okozni: az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon várjuk!

Érdeklődés
Cikkszám: 15. Kategória: .