Menu

OSZLOP PLAKÁT

pillarcitylightCitylight plakát méret
(az oszlopplakát két rövidebb oldalával össze illesztett citylight plakát)

A klasszikus hirdetőoszlopi plakát készítése nyomdánk egyik legfontosabb terméke. A plakátnyomtatás egy igen rohamosan fejlődő üzletág, mégis alkalmaz hagyományos megoldásokat, mint például az oszlop plakát, mely ma is hirdetésre, kulturális események, koncertek információinak közlésére kültéren és beltéren egyaránt használható legkézenfekvőbb közlési felület.

Nagyformátumú nyomógépeinken készülő oszlop plakátok, méretüket tekintve többnyire akkorák, mint két, rövidebb oldalával összeillesztett citylight plakát, vagyis 1175x3500mm. Természetesen más méretben is rendelhető.

A plakátokat különböző technikákkal (ofszet, szita, vagy digitális) és különböző nyomtatási eljárásokkal készítjük, időjárásálló papírra, kültéri festékkel nyomtatva, hogy figyelemfelkeltő, életerős színeikkel a legforgalmasabb gyalogos közlekedési csomóponton is hosszú ideig megállják helyüket.

A grafika, kreatív anyag leadása előtt kérdezzen, mi segítünk!
Plakátnyomdánkban nagy gyakorlattal kiváló szakmai minőséget és pontosságot biztosítunk. Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így a plakátokon túl bolti kínálókat, autódekorációt, vagy egyéb nagyméretű nyomatokat, poszternyomtatást is kérhet az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 06 1/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 7. Kategória: . Címke: .