Menu

ÓRIÁSPLAKÁT

imageMARKETING: jelentős informáló hatása miatt a közterületi reklámnak -Európa szerte- ez a leggyakoribb megjelenési formája. Az óriásplakát más néven billboard a szemlélőnél egy pár másodperc alatt kell, hogy sikert érjen el!
NYOMDATECHNIKA: Budapesten egyedül mi tudunk mindhárom nyomdatechnológiával (ofszet, digitális és szitanyomtatás) óriásplakátot előállítani. Így semmilyen példányszám, méret, különleges szín vagy határidő korlát nincs számunkra. Büszkék vagyunk arra, hogy óriásplakátjaink Prágától Bécsen át Belgrádig elnyerték a reklámszakma számos szereplőjének bizalmát.

Óriásplakát készítésben az egyik legjobbak vagyunk a piacon, az általunk nyomott óriásplakátokkal, óriásposzterekkel szerte az országban találkozhat, nap, mint nap, de még számos más országban is. A közterületi reklám- és kampánymédium Európa-szerte leggyakoribb megjelenési formája a billboard, közismert nevén az Óriásplakát.
A hatékony óriásplakátnak van egy titka: mivel a szemlélőnél pár másodperc alatt kell, hogy a mondanivalója elérje a kívánt hatást, így domináns grafikai elemeivel, rövid szövegével jól olvashatónak, figyelemfelkeltőnek kell lennie. A gyönyörű nyomás alapfeltétel.
Cégünk, Budapesten egyedülálló módon, példányszámtól- mérettől, vagy épp határidőtől függetlenül egyaránt készít mind ofszet-, mind digitális és szitanyomásos nyomdatechnológiával készült óriásplakátokat.
Büszkék vagyunk arra, hogy óriásplakátjaink Prágától Bécsen át Belgrádig elnyerték a reklámszakma számos szereplőjének bizalmát.
Óriásplakát nyomtatás árak tekintetében és kivitelezési tanácsadásra szívesen állunk rendelkezésére. Nálunk garantált minőségi óriásplakátot kap a legjobb áron. Kérjen ajánlatot óriásplakát, óriásposzter készítésre most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 8. Kategória: .