Menu

MOLINÓ-PONYVA

Molinók és nagy ponyvák nyomtatásában nagyon sok referenciával rendelkezünk, a multinacionális cégektől a legkisebbekig. A digitális nagyformátumú nyomtatókkal előállított molinónak (reklámponyvának) van az egyik legszélesebb körű felhasználási lehetősége. Tartson lépést a piaccal és jelenjen meg mindenütt attraktívan, látványosan. Homlokzati molinó készítés, kiállítási molinók, teherautó ponyvák reklámnyomása, feliratozása, céges kamion ponyvák készítése tartósan és ragyogó színekkel. Széles formátumú digitális nyomdagépeinknek az óriás reklámfelület sem akadály.

A jó ponyva készítése megnöveli az Ön láthatóságát, arculatát sokan látják. Méretükből kifolyólag, a főleg 10nm, vagy afeletti felületeknek, már komoly dinamikus terhelés során kell helyt állniuk, ennek megfelelően a felfüggesztésükhöz erős fém, vagy műanyag gyűrűket, ringliket, ill. bújtatót használunk.

Teherautó ponyva nyomása: a 900 g/nm-es nyomtatott ponyváink, legyen szó fagyról, napsugárzásról, vagy épp a víz- és az autómosók koptató-felületkárosító hatásáról, minden fizikai kritériumnak megfelelnek, éveken át szépek és tartósak. Molinóink feltekerhetőek, jól tárolhatók így gyűrődésre kevésbé hajlamosak.

Molinó és ponyva nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot molinókészítésre most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 500. Kategória: . Címkék: , , .