Menu

ÉPÜLETHÁLÓ-MESH

Épületháló nyomtatás: a könnyű, lukacsos szerkezetű nyomtatott épülethálóra akár több száz négyzetméter méretű reklámgrafika is felvihető. ha szépen nyomják, hihetetlenül látványos. Mi ebben nagyon sok jó referenciát tudunk mutatni, azon kevés nyomdák közé tartozunk, ahol a legnagyobb méretet is gyönyörűen és gyorsan elkészítjük.
Ennek a szinte végtelen méretnek köszönhető az, hogy jelenleg ez épületháló egy olyan egyre nagyobb teret hódító reklámfelület, melynek fő felhasználási területe többnyire a felújítandó épülethomlokzatok állványzatának külső síkja.
Az óriás méretű felület stabil megtartását egy, az anyagra hegesztett úgynevezett angol szalag garantálja, mellyel a Mesh háló megfelelően kifeszíthető és a szél dinamikájának megfelelően ringlikkel, bújtatókkal és azokon átfűzött, rugalmas gumikötéllel rögzíthető. Ez a létező legnagyobb, akár sok emelet magas plakát is lehet.
Az épületháló nyomtatást érdemes profi nyomdánkra bíznia: kopás-, nedvesség és napfényálló jellemzői miatt nem csak ideiglenes külső-, hanem akár hosszabb távra alkalmazott beltéri reklám elemként is kiválóan megállja a helyét. Az anyag, a grafika leadása előtt tapasztalt segítséget is adunk.
Nyomdánkban a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot óriási épületháló, MESH háló árra nyomtatásra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 9. Kategória: .