Menu
ÚJ

TEXTIL belógók

MARKETING: a textil belógókat más néven a zászlókat már az ókori görögök, rómaiak is használták információ megosztására. A mai értelemben a függesztett textil belógók az in-store és out-door reklámok legelterjedtebb formái. Céljuk, hogy az utcákon vagy üzletekben a vásárlást illetve a közlekedést nem akadályozva a légtérben a vertikális arányok megváltoztatásával, feltűnő módon kihelyezve informáljanak, erősítsék a kommunikációt, így ösztönözve a vevőket a vásárlásra illetve felhívni a figyelmet valamilyen rendezvény időpontjára és helyére.
NYOMDATECHNIKA:a textil belógók, zászlók könnyű textil anyagból készülnek. Miután jobbára menyezetről vannak függesztve felhelyezésük biztonságos. A textilek az időjárás viszontagságait bírják, így kültéri felhasználhatóságuk is remek. HP LATEX 360 nyomdagépünk egyik specialitása a textil belógók, zászlók csúcs minőségű nyomtatása.

Önnek textil belógóra van szüksége, ha zászlószerű, vagy beltéren a vásárlást illetve a közlekedést nem akadályozó, könnyű és látványos reklámfelületre volna szüksége. A textil belógókat az in-store reklámok legelterjedtebb formái. Nyomdánk a dekorációs nyomtatásban komplex megoldást kínál, a textil belógókon át a polcdekorok, reklámzászlók, ajtótáblák és árukínálók egységes és minőségi megjelenését. Arra törekszünk, hogy az Ön üzlete, márkája, marketingeszközei színvonalasan, látványosan és nem mellesleg a legelőnyösebb árakon készülhessenek el.
A textil belógók könnyű anyagból készülnek, felhelyezésük biztonságos. A textilek az időjárás viszontagságait bírják, így kültéri felhasználhatóságuk is remek. HP LATEX 360 nyomdagépünk egyik specialitása a textil belógók, zászlók csúcs minőségű nyomtatása.
Mitől nem átlagosak a textil belógó boltdekorációink? Pontos, éles képek, jól olvasható betűk, ragyogó színhűség, tartósság – nyomdánk évtizedes tapasztalattal és komplex megoldásokkal várja Önt. A legnagyobb nemzetközi márkáktól, láncoktól az egy-két boltos kisebb cégekig mindenkinek a legjobbat adjuk. Ha üzletét, bemutatótermét, kiállítását látványosabbá szeretné tenni, akkor nyomott textil belógókkal, bolti reklámzászlókkal biztosan sikeres lesz.
Textil belógó zászló ár – mindig egyedi kalkulációt adunk. Kérjen ajánlatot most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 21. Kategória: .