Menu

Pult kínáló

nyomda 068MARKETING: az árukínálók, displayek egyedi bemutató, tároló eszközként kiemelt helyet biztosítanak egy termék vagy termékcsoport fókuszba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására árubemutató pultként, akciók kiemelésére szolgál.
NYOMDATECHNIKA: a kínálók alapanyaga legtöbbszőr karton, hullámkarton, habkarton ami kombinálható más anyagokkal a felhasználáshoz igazodva. Ofszet, szita és digitális nyomtatással állítjuk elő a példányszám, méret, határidő és az alapanyag függvényéban. A változatos formai megoldások kialakítását nagyméretű stancoló gépeink és munkatársaink kreatív munkája együttesen garantálja. Speciális illat és színhatású lakkok és festékek használatával, matt vagy fényes fóliákkal különleges hatások, felületvédelem, vagy akár felmosás álló lábrész is kialakítható
.

A nyomtatott karton árukínáló pult legfőbb marketingfelülete a belső hátlapja, ezen célszerű megjeleníteni az elsődleges üzenetet. A kialakításától és az Ön termékének méretétől függően a reklámtálca részében több vagy kevesebb termék helyezhető el, ezért a jól kialakított pult kínálóval a kevesebb is többnek hathat.
Komplex dekorációs nyomdai megoldást kínálunk Önnek, így a pultra helyezhető kínáló, papír termékállvány, vagy tálcás álló árukínáló, akciós reklám eszköz mellett az összes bolti dekorációs nyomtatást is megrendelheti nálunk egyben. Nemzetközileg elismert minőségben vállaljuk POS eszközök, kínálók készítését is.
Az árukínáló pult, árutartó állvány alapanyaga többfajta karton lehet, amit egyéb anyagokkal kombinálva, speciális lakkok és festékek használatával, fóliákkal különleges hatásokkal, bármilyen kivitelben vállaljuk. Dekorációs nyomdánk segít, hogy az Ön terméke is a pultokra kerülhessen ebben a figyelemfelhívó kínálóban, vagy ügyfele reklámját, marketing kommunikációját segíthesse.
A karton árukínáló állvány nyomtatáskor nálunk a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így kampánya többi elemét is elkészítjük egyben. Kérjen ajánlatot POS, boltbelső reklámokra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 24. Kategória: .