Menu

KÉPESLEVELEZŐLAP

imageimageKÉPESLEVELEZŐLAP amit ha marketing célra használunk kap egy elegáns nevet, ez pedig a FREECARD. Megalakulásunk óta a képeslapok hagyományos gyártói vagyunk. Bár a képeslap forgalamzók megszünnek, átalakulnak nyomdánk változatlanul gyártja, hol ennek, hol annak a megrenedelőnek. Mint azt előzőekben is írtam ügyes marketingesek a képeslevelezőlapnak egy új felhasználási módját találták meg a freecard formájában. A freecardtulajdonképpen egy terméket hírdető Direct Mail képeslevelezőlap a vevő címére kiküldve. Megbízóink köre a legnagyobb képeslap forgalmazóktól az ügynökségeken át az okos önkormányzatokig terjed. Heidelberg 5 színes nyomdagépeink egyik specialitása az igényes képeslevelezőlapok nyomtatása. A levelezőlapok anyaga általában 250-300 g/nm olcsó levlap karton, ami lakkokkal, fóliákkal tovább díszíthető.

Képes levelezőlap- vagy modern, üzleti nevén, freecard nyomtatását szinte megalakulásunktól kezdve egyik fő profilunknak tekintjük. Heidelberg 5 színes nyomdagépeink egyik specialitása ennek megfelelően az igényes képeslevelezőlapok nyomtatása. 
Az idők során természetesen sok változáson esett át a hagyományos képeslapgyártás, és miképp megbízásaink nagy hányada tulajdonképpen már egyfajta Direct Mail levelezőlapra, freecardra érkezik, úgy mi is innovatív módon állunk a képeslapok dizájnjához és azok gyártástechnológiájához.

Levelezőlapjaink trendkövető módon az alap kartonon felül lakkokkal, fóliákkal, igény szerint egyéb dizájnelemekkel is tovább díszíthetők. Képeslap nyomás nálunk többféle nyomdagépen lehetséges, így ofszet, digitális, sőt akár szitanyomtatással is.
Céges levelezőlap, alkalomra, konferenciára, meghívónak, vagy akár egyedi név szerinti, vagy sorszámozott kivitelben is készülhet. Ragyogó színekkel akár kétoldalas képes kivitelben is vállaljuk, sőt egyedi stancolással formára vágva, egyedi tervek szerint is.
Képeslap készítéskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot képeslap készítésre most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 12. Kategória: .