Menu

Egyedi céges falinaptár

Nyomdánkban a minőségi és szép naptárak az egyik legkeresettebb termékek. Elegáns kivitelű, akár ajándéknak is kiváló falinaptárainkat, asztali naptárainkat kis- és nagy példányszámban is elkészítjük, lehet művész naptár, állatos naptár, névnapos vagy tájképes naptár.

A rendelés darabszámától függően-, illetőleg annak megfelelően ikerspirálos-, vagy fejben ragasztott, drótfűzött kivitelben állítjuk össze lapozhatóvá a kért nyomatokat.

Falinaptárakból jelenleg az Európa szerte legnépszerűbb és egyben legpraktikusabb, A/4 és A/3-as méret-változatot gyártjuk, igényes, extra kemény karton hátlappal, amely a legtökéletesebb felfekvést biztosítva növeli a naptárak élettartalmát.

Egyedileg fóliázzuk, így nem sérül, jól szállítható és átadható. Kiváló reklámeszköz, mivel a naptár mindig szem előtt van és a céges logózott felülete észben fogja Önt tartani.

Adjon 13 db, szép, jellemző képet a cégről, termékeiről, vagy csak kedvelt témákról és mi nyomtatunk belőle egyedi, céges falinaptárt.

Gondoljon időben partnereire, a jövő évi naptárt érdemes már ősszel megrendelnie!

Az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve e-mailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon bővebb felvilágosítással, szaktanácsadással várjuk, ha céges falinaptárt szeretne!

Érdeklődés
Kategória: .