Menu

DOSSZIÉ

Több mint száz fajta dosszié-mintából választhat, ha nálunk készítteti el cégének mappáit. Szabvány formájú és méretű, cégpapírok, project dokumentációk, szerződések átlátható tárolására tervezett gyűrűs mappákat, dossziékat és foldereket gyártunk, melyeket az Ön által megálmodott kép, vagy grafika tehet egyedivé.

A különleges, egyedi kivitelű dossziék az adott céghez, klubhoz, csoporthoz való tartozást is erősítik, így reklámértéke sem elhanyagolható. Márkaépítéshez, kiállításra, bemutatóterembe, konferenciákra, oktatásokra egyedi grafikával is rendelhet dossziét, mappát, irattartót, füzettartót.

Dossziéink alapanyagaként elsődlegesen a 250-350gr/nm, matt vagy fényes műnyomó kartont ajánljuk, ezeknek esztétikai hatását UV lakkozással, fóliázással, vagy akár dombornyomással fokozhatjuk. Egyedi céges, logózott dosszié nyomását vállaljuk a kis példányszámtól kezdve a nagy szériákig. Dosszié nyomda Budapesten gyors határidővel és kedvező árakkal várja Önt.

Komplex nyomdai megoldásokkal várjuk a dosszié nyomtatáson felül, így papírtáskákat, katalógust, levélpapírt, névjegyet és ügyviteli nyomtatványokat is rendelhet egyben, kedvezőbb árakkal.

Az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve e-mailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon várjuk megkeresését.

Érdeklődés
Cikkszám: 14. Kategória: .