Menu

HEXA KÍNÁLÓ

imageMARKETING: az árukínálók, displayek egyedi bemutató, tároló eszközként kiemelt helyet biztosítanak egy termék vagy termékcsoport fókuszba helyezésével. Egységcsomagok kialakítására árubemutató pultként, akciók kiemelésére szolgál.

NYOMDATECHNIKA: a kínálók alapanyaga legtöbbször karton, hullámkarton, habkarton ami kombinálható más anyagokkal a felhasználáshoz igazodva. Ofszet, szita és digitális nyomtatással állítjuk elő a példányszám, méret, határidő és az alapanyag függvényében. A változatos formai megoldások kialakítását nagyméretű stancoló gépeink és munkatársaink kreatív munkája együttesen garantálja. Speciális illat és színhatású lakkok és festékek használatával, matt vagy fényes fóliákkal különleges hatások, felületvédelem, vagy akár felmosás álló lábrész is kialakítható.

A hexa kínálók hatszögletű alapjuk után kapták a nevüket. Szokatlan formájuk miatt kiemelkednek az árukínálók, displayek sorából. Ha olyan POS eszközt keres, amivel biztos a vevő szeme elé teheti a termékét, akkor a hexa kínáló megfelelő választás. mi elkészítjük Önnek akár egy darabot kér, akár az ország összes boltjába szeretne eljuttani belőle. Tapasztalt dekorációs nyomdánk már a legnagyobbak között van a hazai piacon, így komplex megoldásainkban Ön sem fog csalódni.
A hexa kínáló készítése sokféle lehet
A karton alappal kombinált más anyagok révén bármilyen kivitelben vállaljuk, amit Ön elképzelt, a hatoldalú alap miatt azonban érdemes átgondolni a nyomdai tervezését, mert teljesen egyedi kínáló alakítható ki belőle.
Elsősorban a fiatal és fiatalos, kreatív célközönségnek szóló dekoráció. Speciális színhatású lakkok és festékek használatával, matt vagy fényes fóliákkal különleges hatások is elérhetők a hexa kínálók felületén. Kiegészíthető a kampánya egyéb összeillő POS elemekkel, zászlókkal, táblákkal is, így a hexa kínáló egy komplex megoldás része lehet.
Hexa álló karton árukínáló, bolti dekoráció nyomtatáskor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Kategória: .