Menu

KARTON DOBOZ

A karton díszdoboz nem csupán védi az Ön termékét. A csomagolás nyújtotta mechanikai védelem mellett díszít, információt hordoz, reklámfelületet képez és szerteágazó egyedi funkciókat tölt be. A karton díszdoboz a legfontosabb tulajdonsága azonban az, hogy eladja az Ön termékét.

Akciós díszdobozok, karácsonyi doboz, borosdoboz, pálinkásdoboz, parfümös és élelmiszeres doboz, csokoládésdoboz készítését vállaljuk egyedi méretekben. Különleges nyomási effektekkel, színekkel, formalakkozással, ablakozással, vagy éppen aranyozással is.

A karton díszdoboz alapanyaga lehet karton vagy hullámkarton, amelyet viszonylag szabadon vághatunk formára. A kartonra a direkt nyomtatás ofszet vagy digitális nyomdatechnológiával történik, a hullámkartonra pedig digitális vagy szitanyomtatást használunk.

Egyedi dobozt szeretne? Mi megtervezzük Önnek. A doboznál nagyon fontos, hogy milyen méretű és súlyú termék kerül bele, mit kell kibírnia, így az alapanyag kiválasztása, szilárdság megtartása nagyon fontos. A dobozokhoz egyedi belső támasztókat is tudunk készíteni, így a termék nem mozdulhat el. Ennek kialakításában is segítünk, hisz egy tapasztalt dekorációs nyomda minden felmerülő dobozzal kapcsolatos kérdésre tudja a választ.

Várjuk megkeresését: az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Kategória: .