Menu

CITYLIGHT

Citylight plakát mérete

pillarcitylightLÁTVÁNYOS  HÍRDETÉS ÉJJEL-NAPPAL!
MARKETING: A Citylight plakát (CLP) jellemző tulajdonsága, hogy belső megvilágításának köszönhetően akkor is látható, mikor más reklámeszköz már nem. Ezért a készítése spreciális eljárást igényel. Kiváló és sokféle világító plakátot nyomtunk, így referenciáink között a legnagyobb, ismert hazai és külföldi márkák szerepelnek.
Látványos hirdetés a citylight plakát éjjel-nappal!
A belső megvilágítású (belvil) hirdetőoszlopok, megállói tartószekrények, igényes és látványos közterületi kampányok lebonyolítására, médiacélokra is kiválóan alkalmasak. A kutatási adatok alapján, a citylight világító plakátok az egyik leghatékonyabb közterületi reklámeszközök. Ügynökségek, céges megrendelők számára különlegesen jó citylight plakát készítés árakat tudunk adni. minőségben verhetetlenek vagyunk.
A világító hatás javítására, valamint az optimális nappali színhatás- és a minőségi eredmény érdekében a plakát hátoldalára úgynevezett kontúrerősítő színeket nyomunk, így ragyogóbb és élethűbb lesz. Ez elsősorban a sárga színeknél jelent problémát (sör, sajt stb reklámok) ezért az élethűbb, minőségi plakát megjelenés miatt javasoljuk a kontúrerősítő szín rányomtatását a citylight plakát hátoldalára, bár ez némi plusz költséggel jár.
Nyomdánkban a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérjen ajánlatot citylight plakát árakra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 6. Kategória: . Címke: .