Menu

DÍSZCSOMAGOLÓ

Ajándékainkat ha alkalomhoz illően kívánjuk átadni, a legtöbb esetben egy díszes, alkalomhoz illő csomagoló papírba tesszük. A céges arculatú díszcsomagolás fontos partnerséget üzen a vásárlónak. Bizalmat, egyediséget, értéket közvetít. Egyedi elképzeléseit szakmai felkészültségünkkel és technológiai hátterünkkel megvalósítjuk Önnek.

A díszcsomagoló papír a legelső, amit egy ajándékon meglát a megajándékozott, vagy ez kerül a boltból távozó vevő kezébe. Nyomdánk készséggel készíti el tetszőleges nyomattal Önnek a megfelelő díszcsomagoló papírt.
Díszcsomagoló papír lehet alkalmi, vagy ünnepi papír nyomtatás. Karácsonyi csomagolópapír készítés, akciós csomagolópapír, céges csomagolópapír, papírtáska, reklámtáska, amivel terméke, szolgáltatása, márkája népszerűsítését végzi.
A díszcsomagoló papír, ha Ön céges arculata megerősítésének szánja, fontos partnerséget üzen az ügyfeleinek, vevőinek. Bizalmat, egyediséget, értéket közvetít. Miért venne kommersz csomagolópapírt, ha mi bármilyen elképzelését megvalósítjuk?
Díszcsomagoló papírt készítünk újrahasznosított papírból, de akár a legszebb fényes papír is lehet, ragyogó color fotónyomással, fóliázással, amit öröm kézbe venni és ami megerősíti, kiemeli az Ön boltjának, márkájának minőségét.
Egyedi csomagoló papír nyomtatáskor nálunk a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Tőlünk mindent rendelhet, ami a boltjába kell, papírtáskákat, szórólapokat, plakátot, de akár molinókat, vagy árukínáló papírtálcákat is. ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon várjuk Önt!

Érdeklődés
Kategória: .