Menu

Bizt. kapudekor

MARKETING: a hipermarketek biztonsági kapuinak dekorációja rendkívül fontos vásárlást befolyásoló print marketing eszköz. Az első benyomás mikor a vásárló belép az üzletbe. Ezért színeiben grafikájában feltünőnek, figyelemfelhívónak, gyorsan olvashatónak, értelmezhetőnek kell lennie. A tervező grafikusnak tudnia kell,hogy a vevő csak pár pillanatra látja a kaput, ezért nem szabad részletgazdag grafikát alkalmaznia. Egy jól felnagyított termék megjelenítő fotó egy jó typóval eredményes tud lenni.
NYOMDATECHNIKA: a legtöbb esetben alapanyagként hullám vagy habkartont használunk. A kivitelezésre szánt összeg függvényében a legolcsóbb megoldás, ha a hullákartont direktben megnyomtatjuk az adott grafikával. A biztonsági kapu dekort a legtöbb esetben lapban, kétoldalas ragasztócsíkkal ellátva szállítjuk.

Biztonsági kapu dekoráció nyomtatása gyorsan, kiváló minőségben tartós anyagra, hullám, vagy habkartonra. A boltok, áruházak, hipermarketek biztonsági kapuinak dekorációjával Ön naponta több ezer, akár tízezernyi potenciális ügyfelet is elérhet. Emiatt a biztonsági kapu dekoráció rendkívül fontos vásárlást befolyásoló, print marketing eszköz. Márkaépítésre, akciós ajánlatra, promóciós játékokra kiváló felület. Kérheti egy komplett kampány részeként, vagy önállóan is: evés nyomda van, aki ennyire komplex megoldásokkal várja, mint mi. Nemzetközi minőséget adunk, Európa bármely országában megállja a helyét!
Tegyen biztonsági kapu dekorációval felejthetetlen és jó benyomást a vásárlókra, már akkor, amikor belépnek az üzletbe. Reklámügynökségek, marketingesek, bolt tulajdonosok számára a biztonsági kapu dekoráció elkészítése ennél egyszerűbb már nem is lehet!
Válasszon a színeiben, grafikájában feltűnő, figyelemfelhívó, gyorsan olvasható és könnyen értelmezhető grafikát – a többit bízza ránk. Alapanyagaként hullám vagy habkartont használunk, ami tartós és megfelelően lehet rá nyomtatni, akár fotóminőséget is.
Biztonsági kapu, boltajtó dekoráció nyomtatásban korrekt partnerei leszünk. Kérjen ajánlatot boltdekorációra, belső dekorációs nyomtatásra most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 25. Kategória: .