Menu

TÁBLÁS belógók

Bolti dekoráció nyomtatásban, habkönnyű táblás belógók készítésében komplex megoldást tudunk nyújtani. Reklámügynökségek, üzletláncok, kiállítások látványos elemei, készülnek nálunk szinte minden mértben és formában. Bármit el tudunk készíteni, a dekorációs nyomtatásnak csak az Ön fantáziája szab határt. Rendeljen tőlünk táblás belógókat, és mi a legjobb minőséget nyújtjuk Önnek! A táblák, belógók régóta használatosak információ megosztására, az in-store reklámok legelterjedtebb formái.
Bolti belógatható táblák készítése, bolti dekoráció nyomás komplex kivitelben, tartós és élethű színekkel, ami illik az arculatához. Használja ki a belmagasságát, a felső részét a boltnak, vagy épp takarjon el vele technikai eszközöket! Nemzetközi minőséget adunk, munkáink Európa-szerte megtalálhatók.
A táblás belógókat az Ön igényei szerint, sokféle anyagból készítjük. Elsősorban biztonságos, könnyű anyagból készülnek, hogy álmennyezetre is fel lehessen függeszteni. Hullámkarton vagy habkarton digitális technológiával történő, direkt nyomtatásával készítjük, és festékekkel, UV lakkokkal, egyedi kontúrvágással, vagy akár 3D kialakítással kivitelezzük.
A táblák nyomtatásakor a minőség és a pontosság költséghatékonysággal társul. Kérdezze meg a belógatható tábla árakat és mi ajánlatot adunk emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 22. Kategória: .