Menu

FOTÓ POSZTER

imagePlakát méretek
MARKETING: nyaraláskor vagy egy családi ünnepen megörökített fotóját bármilyen méretben kinyomtatjuk, így mint poszter felteheti szobája falára.

NYOMDATECHNIKA: a legmagasabb technikai és szakmai hátterünknek köszönhetően (ofszet, szita és digitális nyomtatás) a plakátokat méret és példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészítjük, miközben egy pillanatra sem tévesztjük szem elől a minőség követelményeit.

A fotóposzter, óriásposzter készítés újra divatba jött, hatásos és látványos akár üzleti, akár magánjellegű térben. Boltbelsőkben, kiállításokon, bemutatótermekben is használatos, mint látványos reklámeszköz, ám a fotoposzter készítés a lakások újra kedvelt dekorációja lett. Gondolta volna, hogy családjának emlékezetes képeit, gyermeke fotóját, vagy kedvenc nyaralóhelyének képét egész évben a legmagasabb, akár már élethű minőségben is csodálhatja otthonában? Hogy elképzeléseinek semmi se szabjon határt, ofszet, szita és digitális nyomtatási technikákkal állunk rendelkezésére.
Díszítheti kreatív fotó poszterrel ajtaját, vagy egész falas kivitelben lakása, boltja, kávézója nagyobb helységeit, de akár meg is lepheti szeretteit kedvenc fényképük poszter változatával. Népszerű témák: virág poszter, tájképes poszter, állatos poszter, tengerparti poszter, festmény poszter. Bármelyik megoldást is választja majd, ha mi ragyogó minőségben kivitelezzük elképzeléseit, a siker garantált.
Óriás fotoposzter nyomtatáskor nálunk a legjobbat kapja, lehet egyedi és sorozatgyártott is. Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így a bolti reklám és dekorációs elemek mellett szórólapokat, meghívókat, névjegyeket is vállalunk. Az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon kérjen ajánlatot!

Érdeklődés
Cikkszám: 5. Kategória: . Címkék: , .