Menu

Ablak fólia

imageKirakatok, ablakok, üveg és átlátszó felületek rendkívül látványos dekorációja. Az egyszerű tájékoztató feliratoktól a látványos óriás méretű ablakdekorációkig széles körben használatos. Járművek üvegfelületén, üzleti portálokon, ajtókon, térelválasztó üvegfelületeken alkalmazzák. Az egyoldali átláthatóságot az ablakfóliák alapanyaga az úgynevezett One Way Vision fólia biztosítja.

Marketing bemutatók, áru promóciók, innovatív kiállítások és vásárok, szaküzletek praktikus bemutató eszközei a cserélhető nyomatokat tartó X és L banner szerkezetek. Megjelenésre, grafikai megoldásokra ugyanazok, ám a tartószerkezetük eltérő.

Az álló X és L bannerek könnyen összeállíthatók, könnyen szállíthatók és bárki számára ideális marketingeszközök, akik pl. egy tömegben fel szeretnék hívni a figyelmet. Ezeket a bannereket elsősorban zárt térben lehet használni, mivel a szélnyomás feldöntheti. Az eső nem árt nekik. De nézzük miben tér el egymástól a két álló banner?

A három lábon támaszkodó, X alakban elegánsan kétfelé nyíló üvegszálas tartórúd tökéletesen kifeszíti a nyomatot, könnyű szerkezetéből adódóan könnyedén áthelyezhető, így egy végtelenül praktikus mobil reklám-eszköz lehet akár az Ön számára is. Kiváló figyelemfelhívó eszköz pl. akciókra, leárazásokra is. sőt a kirakatba is kitehetők.

imageAz L banner kivitelezésében-, valamint méretbeli bővítési lehetőségeiben tér el az X bannertől, ugyanis szára és talprésze merev anyagból készül, L-formájú hátsó tartó szerkezettel, az L tartórész duplázásával szélesebb formátumú, akár egész falnyi nyomatok is kifeszítők.

Az álló rolluptól a szerkezetük tér el, mert itt nem tekeri fel a szerkezet összecsukáskor a nyomatot.

Álló banner készítésben nyomdánk az egyik legjobb minőséget képes produkálni, így nem fogunk csalódást okozni az Ön számára sem. Az, hogy milyen grafikai anyag kell hozzá, azt elmondjuk.

Álló banner készítés a legjobb áron és extragyors határidőkkel is! Keressen minket most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 17. Kategória: .