Menu
ÚJ

UV plakát

imageA fluoreszcens hatású színeknek rossz megvilágítás mellett is feltűnően erős, fénnyel telített a láthatósága. Kitűnnek a többi plakát közül, különösen ha a tervezésnél nagy foltokban, félkövérrel szedett szöveggel és fekete háttérrel készül a grafikai terv. Magyarországon a koncertszervezők, zenekarok preferálják.NYOMDATECHNIKA: a legmagasabb technikai és szakmai hátterünknek köszönhetően (ofszet, szita és digitális nyomtatás) a plakátokat méret és példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészítjük, miközben egy pillanatra sem tévesztjük szem elől a minőség követelményeit.

UV nyomott plakátok készítését is vállaljuk. Különleges effektust keres? Netán a közönsége sötétedés után aktívabb, keresi a modern és szokatlan megoldásokat? Az UV plakátnyomtatással, erős neonszín nyomtatással különleges reklámeszközhöz jut. Legmagasabb technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy akár feltűnően erős, fluoreszcens hatású színekkel is dolgozhassunk, melyekkel igazán kiváló minőségű, a tömegből is kitűnő, extravagáns plakátok készíthetők.
UV plakátok, a láthatóság magasfoka!
Modern, fiatalos, figyelemfelhívó hatású UV plakátjaink látható- és olvashatósága a nyomtatott mintázat fénytelítettségének köszönhetően akár elégtelen megvilágítás mellett is tökéletes marad.
Bárok, szórakozóhelyek, illetőleg zenekarok számára fekete hátterű megoldásokkal, nagy UV festék telített felületekkel készített plakátok nyomtatását is ajánljuk. UV plakát festékkel nyomtatott reklámeszközeink garantáltan sikeresek lesznek, jól adják vissza a legkülönlegesebb design-t is. Kevés nyomda képes erre, hiszen nem csak kicsiben, hanem egészen nagy, sőt óriási méretben is vállaljuk ezen plakátok nyomását!
UV plakát, neonnyomású plakát készítését bízza nyugodtan ránk, minőségi munkát kap a legjobb árakon és gyors határidővel. Kis példányszámban is vállaljuk. Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így kampánya többi elemét is elkészítjük egyben. Kérjen ajánlatot most, az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve emailben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 2. Kategória: . Címkék: , .