Menu

Keretek-kiegészítők

imageMARKETING: a legrégebben ismert reklámeszköz a plakát. Hatásában a fotók és a rövid üzenetek dominálnak. Jelentős figyelemkeltő funkciója miatt a plakát kiválóan alkalmas márkaépítésre, termék vagy politikai kampányra, akciók hírverésére valamint rendezvények megjelenítésére.

Cégünk igény szerint a plakátokhoz tud biztosítani exkluzív egy és kétoldalas kereteket, plakát síneket, megállító tábla szerkezeteket. 

Plakát keretméretek: A/5, A/4, A/3, A/2, A/1, A/0, B/2, B/1,, B/0

Elkészítési idő: 1-3 munkanap

HÍVJA KOLLÉGÁNKAT: 0630/611-3333

Prezentációs kép- és plakátkereteink épp olyan megbízható minőséget képviselnek a piacon, mint többi termékünk. Exkluzív plakát sínjeink, egy és két oldalas kereteink, megállító táblaszerkezeteink kiváló társai lehetnek jól megtervezett plakátjának, molinójának pl. márkaépítésnél, de a kisebb-nagyobb prezentációk, továbbképzések vagy épp tárgyalások során is megállják helyüket.
Kiállítások, üzletek számára kerettel együtt is tudjuk adni a nyomtatott reklámeszközöket, nálunk biztos nem fog előfordulni, hogy méret és illesztési problémák lennének a plakát és kerete között.
Dekorációs nyomdánkban nem végzünk félmunkát, így Ön azonnal ki tudja tenni, használni tudja a posztereket, mivel a tartókeretet, sínrendszert is megveheti hozzá tőlünk. Profi és könnyen kezelhető kereteket, táblákat adunk, így többször is tudja használni, megtartják formájukat és minőségüket. Jó ránézni, rendezett és hasznos benyomást ad.
Komplex dekorációs nyomda vagyunk, így kampánya többi elemét is elkészítjük egyben: nyomtatott reklámhálók, poszterek, plakátok, árukínálók, standeek, szórólapok, bármi, ami a profi reklámhoz kell. Keressen minket most: az ÉRDEKLŐDÉS gombra klikkelve email-ben, vagy a 061/278-3090 telefonszámon!

Érdeklődés
Cikkszám: 3. Kategória: . Címkék: , .